Van joga ahhoz egy szulonek h a gyereket idegbeteg hulyenek nevezze?
Vannak olyan gyerekek, akiket ha másért nem, azért van joga így hívni, hogy kiadja magából, ami a szívét nyomja. Másrészről, olyan esetben már teljesen hatástalan.
De egy átlag gyereket nagy szemétség így hívni. Joga van, sehol nincs tiltva, de nyilván ok nélkül ugyanolyan bunkó dolog, mint fordítva.
Kérdésre: Egyáltalán nem konkrét, igazából semmis a kérdés, mert nem tudjuk jogos-e, vagy sem... Jó lenne tudni :P És nem is értem, miért vitatkoztok így erről, miért nem kérdezitek a kérdezőt, hogy nagyjából mi történt!... Mert ha a gyerek oda jönne hozzám, és elküldene édes drága egyetlen anyukámhoz, akit nagyon szeretek :P akkor bizony megkérdezném, hogy normális vagy gyermekem?!... és ha folytatja, akkor ezt már nem csak kérdezem, hanem meg is állapítom, hogy nem... hülye... De ok nálkül egyértelmű, hogy a szülőnél van a gond....
"Igen, tényleg vicces... szánalmasan vicces. A humorod is. Egy újabb sértés, ráadásul a down kórosok sértegetése is. Elég alacsony itt a színvonal úgy látom." Komolyan... sznob kapitány is megjelent... én röhögtem egy jót! :D
https://www.youtube.com/watch?v=g8dDDtjrrow
Az erőszakmentes kommunikáció alapjai - első rész
Ajánlom mindenkinek, kicsit hosszú, de egy szebb világhoz vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!