Van joga ahhoz egy szulonek h a gyereket idegbeteg hulyenek nevezze?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 19:18
21/35 anonim válasza:
Van, én is megkaptam. Voltam "h_lye l_ba, p_csa, k_rv_", sok minden. Pedig igazán sosem szolgáltam rá, jó magaviseletem volt, otthon, a suliban is.
22/35 anonim válasza:
első. te ritka ökör vagy. ennyivel nem oldható meg. Nem lehet idegbeteg hülyének nevezni.
1. ha beteg orovoshoz kell vinni nem csúfolni
2. ha nem az akkor meg nem szabad így hívni, a negatív teljesítményekre nem pocskondiázás a válasz, hacsak nem akar vki tényleg idegbeteget mesélni.
3. legtöbb helyen, ahol ilyenekkel illetik a gyereket kiderül, hogy a szülők sem épp normálisak.
23/35 anonim válasza:
22: ennyi erőből leszídni se lehessen a gyereket, sőt lekeverni se, ha megérdemli, mert sérti a jogait. Aztán az ilyenekből lesz az, h még a tanár se mer rászólni, mert mit képzel magáról és jól megkéselik.
24/35 anonim válasza:
23: aki szerint normális a saját gyerekét idegbeteg hülyének nevezni, az bizony magáról állítja ki a bizonyítványt: ő maga egy idegbeteg hülye. Felnőtt(?) emberek ennyit nem tudnak a gyereknevelésről, hogy egy cselekedetet lehet rossznak minősíteni, de a gyereket magát nem? Nem mintha ez felnőttek között elmenne, ezt hívják személyeskedésnek, erről már csak hallottatok, hogy nem illik? Vagy ez sem? Itt mindenki hátrányos helyzetű családból származik?
25/35 anonim válasza:
Hű, miért ne személyeskedhetnék a gyerekemmel??? Hány éves vagy, 15???
26/35 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok
2014. jún. 4. 21:26
27/35 anonim válasza:
Az előttem levőtől kérdeztem kérdező, de mind1.
28/35 anonim válasza:
Alázzák csak a szülők a gyerekeiket, aztán ha felnőttek, jönnek ide a gyakorira propagálni a gyerekverést meg bezzegelni.
A gyerek nem tulajdon, nem állat, hanem önálló személyiség, emberi lény. Aki szerint jogosan mond ilyeneket a szülő a gyerekének, az sejtem hogy nőtt fel, hogy ennyire félresiklott.
29/35 anonim válasza:
Engem anyám a múltkor leszólt, hogy E.T. vagyok.
30/35 anonim válasza:
Na most már értem miért van ennyi elfuserált gyerek. Nem, baromira nincs joga így nevezni. Azt meg csak szeretné a sok köcsög, hogy a gyereke ne legyen önálló személyiség, hanem tűrje, hogy a szülők saját nyomorukat éljék ki rajta. De egyszer fordulni fog a kocka és ti lesztek öregek, akkor majd ne sírjatok, ha az idegbeteg hülye felétek sem néz és nem cseréli a sz*ros pelenkát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!