Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van joga ahhoz egy szulonek h...

Van joga ahhoz egy szulonek h a gyereket idegbeteg hulyenek nevezze?

Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 19:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
Van, én is megkaptam. Voltam "h_lye l_ba, p_csa, k_rv_", sok minden. Pedig igazán sosem szolgáltam rá, jó magaviseletem volt, otthon, a suliban is.
2014. jún. 4. 20:26
 22/35 anonim ***** válasza:
63%

első. te ritka ökör vagy. ennyivel nem oldható meg. Nem lehet idegbeteg hülyének nevezni.

1. ha beteg orovoshoz kell vinni nem csúfolni

2. ha nem az akkor meg nem szabad így hívni, a negatív teljesítményekre nem pocskondiázás a válasz, hacsak nem akar vki tényleg idegbeteget mesélni.

3. legtöbb helyen, ahol ilyenekkel illetik a gyereket kiderül, hogy a szülők sem épp normálisak.

2014. jún. 4. 20:43
 23/35 anonim ***** válasza:
23%
22: ennyi erőből leszídni se lehessen a gyereket, sőt lekeverni se, ha megérdemli, mert sérti a jogait. Aztán az ilyenekből lesz az, h még a tanár se mer rászólni, mert mit képzel magáról és jól megkéselik.
2014. jún. 4. 21:05
 24/35 anonim ***** válasza:
54%
23: aki szerint normális a saját gyerekét idegbeteg hülyének nevezni, az bizony magáról állítja ki a bizonyítványt: ő maga egy idegbeteg hülye. Felnőtt(?) emberek ennyit nem tudnak a gyereknevelésről, hogy egy cselekedetet lehet rossznak minősíteni, de a gyereket magát nem? Nem mintha ez felnőttek között elmenne, ezt hívják személyeskedésnek, erről már csak hallottatok, hogy nem illik? Vagy ez sem? Itt mindenki hátrányos helyzetű családból származik?
2014. jún. 4. 21:13
 25/35 anonim ***** válasza:
24%
Hű, miért ne személyeskedhetnék a gyerekemmel??? Hány éves vagy, 15???
2014. jún. 4. 21:24
 26/35 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok
2014. jún. 4. 21:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Az előttem levőtől kérdeztem kérdező, de mind1.
2014. jún. 4. 21:29
 28/35 anonim ***** válasza:
87%

Alázzák csak a szülők a gyerekeiket, aztán ha felnőttek, jönnek ide a gyakorira propagálni a gyerekverést meg bezzegelni.

A gyerek nem tulajdon, nem állat, hanem önálló személyiség, emberi lény. Aki szerint jogosan mond ilyeneket a szülő a gyerekének, az sejtem hogy nőtt fel, hogy ennyire félresiklott.

2014. jún. 4. 21:43
 29/35 anonim ***** válasza:
Engem anyám a múltkor leszólt, hogy E.T. vagyok.
2014. jún. 4. 22:19
 30/35 anonim ***** válasza:
89%
Na most már értem miért van ennyi elfuserált gyerek. Nem, baromira nincs joga így nevezni. Azt meg csak szeretné a sok köcsög, hogy a gyereke ne legyen önálló személyiség, hanem tűrje, hogy a szülők saját nyomorukat éljék ki rajta. De egyszer fordulni fog a kocka és ti lesztek öregek, akkor majd ne sírjatok, ha az idegbeteg hülye felétek sem néz és nem cseréli a sz*ros pelenkát..
2014. jún. 4. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!