Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nagyon furcsa és mindig...

Anya nagyon furcsa és mindig olyan mint egy idegbeteg. Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Pár szó anyáról, hogy értsétek.:

Reggelente amikor a kávét meg a reggelit viszem neki meg se szólal ha kérdezem, h pl milyen vagy ilyesmi. Aztán egész délelött elzavar bármit is csinálok. Soha nem szólok vissza de kibírhatatlan. Ebédnél soha nem beszélgetünk vagy hasonló. Ez nem is lenne baj de velem állandóan üvöltözik, hogy mindent neki kell megcsinálni pedig ez nem igaz mert mindenben segítek és már a főzés is elég jól megy. Amúgy soha nem foglalkoztam fiúkkal és soha nem csináltam nagy hülyeséget. Sajnos annak idején apa megcsalta anyát ezen én felakadtam rendesen de nem érdekelt akkor amikor apa elmondta, hogy anya 3x csalta meg aput és apa meg csak visszadta. Ez kissé hülyén. hangzik de igaz mert anya köpni-nyelni nem tudott és csak félreértésnek próbálta beállítani amikor számon kértem. ÍGy telt el pár hónap, hogy elhidegültem tőle. Ez van. Amúgy apuval még mindig együtt vannak de apa is mindig kiakad, hogy anya ilyen. Pedig régen sokkal normálisabb volt. Mit lehet tenni? 14 éves lány vagyok. + Jól tanulok és valószínű, hogy felvesznek a középsuliba.

2014. jan. 19. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tanköteles vagy, naná, hogy felvesznek, kötelező.

És nem vagy délelőtt suliban, mi az, hogy egész délelőtt

elzavar???

2014. jan. 19. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak klimaxol?
2014. jan. 19. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak simán kiállhatatlan a természete és ennyi a probléma. Kerüld el, ne legyél a közelében. Ha nem kíváncsi rád, akkor minek?
2014. jan. 19. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Kiégett az anya szerepből. :S

Segîteni hogyan lehetne? Mert ugye ez a kérdésed?

Figyelj az én anyám is egész nap üvöltözött, 14 voltam és gondoltam eltűröm, majd csak kirepülök a családi fészekből alapon.. próbáltam vele megbeszélni, de akkor is csak kiabálást kaptam, 18 évesen összepakoltam és leléptem egy idegen emberhez költöztem, valamilyen szinten megváltozott, mikor a könyörgése hallattán pár nap múlva visszatértem, feltételeket kértem, azóta is így élünk, ha többszöri megbeszélés sem segít, költözz mamádhoz vagy távoli ismerősökhöz vagy bárkihez, nem vagy hajlandó eltűrni, mert végül egy lelki nyomorékká tesz.

2014. jan. 19. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg anyád nincs ágyhoz kötve és nem öreg, addig eleve azt sem értem, miért te viszed neki minden áldott reggel a reggelijét és a kávéját. Normális anya reggelente a 14 éves gyerekének csomagol suliba kaját, nem robotoltatja.
2014. jan. 19. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy delelott hetvegen van inkabb uvoltozes. (Ekezet miatt bocs. amugy koszi a valaszokat
2014. jan. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!