Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bűn az, ha azért nem akarok...

Bűn az, ha azért nem akarok elmenni apámhoz meghívása ellenére, mert hallom a hangján hogy ivott?

Figyelt kérdés

Nem tudom elviselni, meg látni, hogy hogy viselkedik olyankor, amikor iszik. Többször volt már, hogy akkor is elmentem hozzá, amikor hallottam a hangján, hogy már ivott. De nagyon rossz volt látni, ahogy viselkedik. Nem durván, vagy ilyesmi, hanem olyan furcsán, olyan életidegenen, hogy úgy mondjam. Tudom, hogy vannak gondjai, de én nem tudom, hogy hogy tudnék segíteni. Ha beszélek vele - ha egyáltalán tudok - akkor is utána szinte padlót fogok. Amikor anyámon vagy apámon látom, hogy ivott egyszerűen szinte kiakadok. Mindketten undorítóan viselkednek ilyenkor. Tudom hogy azért teszik, mert így tudják elviselhetőbbé tenni a bajaikat, de ez akkor sem megoldás, sőt.

Szóval szerintetek ez bűn, ha így nem akarok elmenni hozzá? Kisgyerek koromban nagyon szerettem apámat, de a válásuk után több évig nem is találkoztunk. Ő akkor nagyon megváltozott. Már nem tudom úgy szeretni, mint akkor, és emiatt is sz @rul vagyok kicsit.

2013. dec. 30. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom a helyzeted, de ha már beszéltél erről velük és nem hallgatnak rád, te nem tehetsz többet sajnos!

és nem, nem bűn!

2013. dec. 30. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ha meghallom anyám hangján, hogy ivott, már olyan ideges leszek, hogy a falhoz tudnám vágni a telefont. Meg őt is. Az emlékek...

Beszélned kéne apukáddal erről, amikor józan.

2013. dec. 30. 14:23
 3/4 anonim válasza:
100%

Igazából az az ő bajuk,attól hogy vannak gondjai nem kell inni,nekem is van és rengeteg embernek van gondja ami lehet pénzügyi vagy bármi más,még se iszom magamat le teljesen.

Közelben lakik egy bácsi,meghalt a felesége és a lányával él együtt,persze állandóan sír hogy nincs semmilye sem (kikötötték az áramot is nála) de azért a 90e Ft-os fizetését meg elissza...Ezeket az embereket én se viselem el,mert ital nélkül is ki lehet kapcsolódni kicsit,nem muszály bebaszni úgy hogy az árokban henteregjek hogy jól érezzem magam.Nem bűn amúgy meg sőt lehet jobbat is teszel mert talán kapcsol hogy hopp,mért nem jön a gyerekem hozzám?! Szóval érted na.

2013. dec. 30. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, ha hallod a hangján, hogy ivott, akkor ne menj és mondd is majd meg neki, hogy csak akkor mész hozzá ha kibírja józanul.
2013. dec. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!