Az anyám egy idegbeteg. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Húsz éves elmúltam, egyetemista vagyok, és akárhányszor itthon vagyok, ami gyakran van mert nem lakom messze az egyetemtől, mindig balhézik, verekszik. Megkérem hogy hagyjon abba valamit, ami mondjuk zavar, pl hogy üvölteti a tv-t amikor aludnék. és nekem áll hogy nem az én házam kussoljak el mert eltart, és ha bep*fázok majd elintézi h ne legyen diplomám meg híd alatt éljek stb..:D Ha megszólalok kb nekem áll verekedni, egyszer megpróbálta az arcom a falba verni, meg rám dob székeket nagyon elmebeteg. persze sose sikerült neki mer gyengébb nálam. egyszer elszakadt a cérna, amikor ok nélkül felpofozott, és visszaadtam neki. aztán elkezdte híresztelni a munkahelyén h én ököllel verem őt ok nélkül, meg majd megy vetet látleletet és lecsukat. teljesen nem normális szerencsétlen mi a francot csináljak? apám szinte semmit nem keres, az egyetemet meg nem hagyhatom ott2014. jan. 5. 16:08
1/12 anonim válasza:
ötletem nincs, de ezzel a stílussal te akkor vagy egyetemista, amikor a 6 éves fiam.
Jó, ha 14-15 vagy...
3/12 A kérdező kommentje:
20 múltam de örülök hogy ennyire telt h megállapítsd hány éves vagyok. Bocsáss meg, hogy nem szépirodalmi nyelven fogalmazok amikor az idegroham kerülget ettől a nőtől akit kénytelen vagyok minden nap nézni.
2014. jan. 5. 16:26
4/12 A kérdező kommentje:
miből költözzek el?
2014. jan. 5. 16:26
6/12 anonim válasza:
Otthon laksz vagy koliban? Ez az "akárhányszor otthon vagyok" megzavart. Lány vagy vagy fiú? Ha kolis vagy, akkor maradj a koliban és ne menj haza minden héten. Ha otthon laksz, akkor diákmunka, vagy legrosszabb esetben diákhitel és költözz el. Ha egyik megoldás sem tetszik, akkor kerüld el anyukádat. Ha van saját szobád maradj bent és kész.
7/12 A kérdező kommentje:
kolis vagyok igen de direkt nem ad annyi pénzt, hogy sokáig ott tudjak maradni
2014. jan. 5. 16:59
8/12 anonim válasza:
Akkor dolgozzál és keresd meg a pénzt magadra. Ilyen egyszerű a dolog.
Nem csak pampogni kell a szülőkre. Ha neked annyira szar otthon, akkor nagykorú lévén lásd el magadat és ne menj haza, ha ott csak a gáz van.
De ha azt várod, hogy kitöröljék utánad a kis popódat, akkor így jártál.
Nekem is gáz volt a családom. Egyetemre mentem. Kolis lettem. Magántanítványokat vállaltam. Eltartottam magamat és a lehető legritkábban jártam haza. Ennyi.
9/12 anonim válasza:
Tudod, sok egyetemista dolgozik a suli mellett. Neked se fog leszakadni a körmöd tőle.
10/12 anonim válasza:
Hát nem azért de én szégyellném ha 20 évesen még mindig az anyámra lennék utalva. Én is voltam egyetemista de 19 évesen dolgoztam mellette (sőt már előtte is gimiben), magamra mostam stb hogy ne függjek tőle. Ráadásul rengeteg kiadásom volt. Ha nekem ment, neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!