Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám egy idegbeteg. Mit...

Az anyám egy idegbeteg. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Húsz éves elmúltam, egyetemista vagyok, és akárhányszor itthon vagyok, ami gyakran van mert nem lakom messze az egyetemtől, mindig balhézik, verekszik. Megkérem hogy hagyjon abba valamit, ami mondjuk zavar, pl hogy üvölteti a tv-t amikor aludnék. és nekem áll hogy nem az én házam kussoljak el mert eltart, és ha bep*fázok majd elintézi h ne legyen diplomám meg híd alatt éljek stb..:D Ha megszólalok kb nekem áll verekedni, egyszer megpróbálta az arcom a falba verni, meg rám dob székeket nagyon elmebeteg. persze sose sikerült neki mer gyengébb nálam. egyszer elszakadt a cérna, amikor ok nélkül felpofozott, és visszaadtam neki. aztán elkezdte híresztelni a munkahelyén h én ököllel verem őt ok nélkül, meg majd megy vetet látleletet és lecsukat. teljesen nem normális szerencsétlen mi a francot csináljak? apám szinte semmit nem keres, az egyetemet meg nem hagyhatom ott
2014. jan. 5. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni,minél hamarabb költözni kell.Az enyém is az,tudom,milyen nehéz megmaradni mellette,én otthagytam a sulit és külföldre költöztem.Olyan messze vagyok tőle,amennyire csak tudok,máshogy nem megy,megkeserítette az életemet! Nem mondom,hogy jó döntés volt otthagyni a sulit,sokkal előbbre lennék,ha nem hagytam volna ott,de ehhez nem lehet elég erősnek lenni,hogy ilyen embert elviselj.Ezt még egy pszichiáter sem tudná...
2014. jan. 6. 20:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is idegbeteg az anyukám, szóval megértelek.
2014. jan. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!