Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha már idegbeteg...

Mit tegyek ha már idegbeteg vagyok anya csámcsogásától?

Figyelt kérdés
Nem tudom..lehet hogy csak én vagyok ennyire finnyás...De konkrétan ha valaki csámcsog,attól falra tudok mászni... Anyukám is nagyon nagyon csámcsog... Konkrétan az őrületbe kerget ezzel,kikészít,undorodok ettől.Fujj. Igyekszek minél előbb megenni az ételt is amit elém rak,hogy minél hamarabb menekülhessek az asztaltól. De nem, ha napközben meg rágót csámcsog. Valami förtelmes. Egyszerűen vááá! Hajamat tépném legszívesebben. Hozzá kell tenni, hogy anya nem egy cicababa,aki magára költi a pénzt...stb. Nagyon odaadó,rendes,meg minden,szeretem őt... De ez már komolyan halálba kerget.Próbáltam mondani neki,de azt mondta hogy nem is..meg inkább én csámcsogok bla bla bla...közben nem! Kérlek segítsetek, mit tehetnék,mert már tényleg elegem van.:(
2013. dec. 28. 18:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok...amikor anyám narancsot eszik, megfojtanám magam egy kanál vízben :D
2013. dec. 28. 18:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Én apámmal vagyok így. Ő ráadásul úgy zabál, mint egy varacskos disznó. Minden csupa szaft körülötte és csorog le a száján...fúj.
2013. dec. 28. 18:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a tesómmal voltam így.Ráborítottam a levest,kb a 30.alkalom után.
2013. dec. 28. 18:47
 4/18 A kérdező kommentje:

Jaaa:D

Nekem is ahogy tud enni anya... az fuu. Megnyalja az ujját ; oké azzal semmi bajom... De hangosan cuppantja amikor kiveszi a szájából... Amúgy is mindenbe belenyal...stb. És csáááámcsog. Valaki? Tipp? Őrületbe kerget.

2013. dec. 28. 18:49
 5/18 anonim ***** válasza:
Na, amikor valaki cuppog, úgy nyalja le a kezét, azzal engem is ki lehet kergetni a világból... de azzal még jobban, ha valaki rohadt hangosan nyel...lehet hogy én vagyok valami mutáns, de nyilván nem a normális nyelést értem ezalatt, hanem ha rendesen hallom, hogy nem rágta meg a kaját rendesen, és úgy küldi le... na akkor hányni tudnék kb.!
2013. dec. 28. 19:06
 6/18 anonim ***** válasza:

Minden egyes alkalommal (akár 30 másodpercenként) mondd neki, hogy "Anya ne csámcsogj". Ha mégsem hagyja abba, akkor meg menja szobába enni, vagy egyél később/előbb, mint ő.

Teljesen át tudom érezni, a cuppogós ujjnyalogatást amikor olvastam felállt a szőr a hátamon, teljesen el tudom képzelni :D Volt barátnőm is csámcsogott, de ő csak "néha", nem is minden étkezésnél és nem akkor sem folytonosan, de már attól megfeszültek az arcizmaim, amikor meghallottam :D:D:D

2013. dec. 28. 19:09
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb felszólítás nélkül jó alaposan vágd szájon, ha csámcsog. Éppen eleget könyörögtél neki, hogy egyen tisztességesen.
2013. dec. 28. 19:10
 8/18 A kérdező kommentje:
Vágjam arcon az anyukámat? Ez most komoly?????????? 12 évesen? Inkább kihagyom !! :DDD Még írjatok léégyszi!!!! Mert eddig segítő-válaszok nem nagyon érkeztek,de köszi az átérzést! :DD
2013. dec. 28. 19:13
 9/18 anonim ***** válasza:
szóval ő azt mondja nem is csámcsog. akkor fogd a telefonod és told az arcához vedd fel ahogyan csámcsog és vissza tudod neki játszani, megmutathatod, hogyan nem csámcsog, ha a saját fülével hallja valószínű rájön, hogy igazad van.
2013. dec. 28. 19:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem azért, de az én válaszomban ha nem találtál tanácsot, akkor igencsak félkegyelmű lehetsz :)
2013. dec. 28. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!