Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha már idegbeteg...

Mit tegyek ha már idegbeteg vagyok anya csámcsogásától?

Figyelt kérdés
Nem tudom..lehet hogy csak én vagyok ennyire finnyás...De konkrétan ha valaki csámcsog,attól falra tudok mászni... Anyukám is nagyon nagyon csámcsog... Konkrétan az őrületbe kerget ezzel,kikészít,undorodok ettől.Fujj. Igyekszek minél előbb megenni az ételt is amit elém rak,hogy minél hamarabb menekülhessek az asztaltól. De nem, ha napközben meg rágót csámcsog. Valami förtelmes. Egyszerűen vááá! Hajamat tépném legszívesebben. Hozzá kell tenni, hogy anya nem egy cicababa,aki magára költi a pénzt...stb. Nagyon odaadó,rendes,meg minden,szeretem őt... De ez már komolyan halálba kerget.Próbáltam mondani neki,de azt mondta hogy nem is..meg inkább én csámcsogok bla bla bla...közben nem! Kérlek segítsetek, mit tehetnék,mert már tényleg elegem van.:(
2013. dec. 28. 18:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy nem érkeztek hasznos válaszok,hanem hogy nem nagyon érkeztek... úgyhogy nem vagyok félkegyelmű,már bocsi.:) És köszi az eddigi válaszokat! De légyszi írjatok még mert még kellenének azért vélemények...:S
2013. dec. 28. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Fogod magad, és bemész a szobádba enni. Vagy nem lehet? És így nem hallod hogy csámcsog miközben esztek.
2013. dec. 28. 19:40
 13/18 A kérdező kommentje:
nem igazán szabad, mert úgy szoktunk enni hogy az egész család (anya,apa,tesóm,én) az asztalnál ülünk.De ha lehet,pl egy sütinél,vagy valaminél,akkor be szoktam menni a szobámba...de anya rágóval is csámcsog nap közben..:/
2013. dec. 28. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:

"Anya, légyszíves ne csámcsogj ennyire, nagyon hangosan eszel"

Ezt próbáltad már?

2013. dec. 28. 20:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen. De mindig azt mondja hogy neki így áll a foga,és neki ezért kell,és na persze,ő nem is csámcsog, inkább én vagyok az aki csámcsog bla bla bla. Pff.:/
2013. dec. 28. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Passzolok. Akkor nem egy kultúrlény. Ez van, próbálj meg nem odafigyelni.
2013. dec. 28. 20:32
 17/18 anonim válasza:
Ez egy halott ügy! Tűrj, hagyd a francba. Anyám csámcsog és nagyon ritkán nem eszik. Majd elköltözöl, aztán szétcsámcsoghatja az életét. Ha nekik ez kell??
2014. nov. 9. 13:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez egy fóbia( mizofónia). Én is ilyen vagyok sajnos. Sokat olvastam utána és az egyetlen, amit találtam az az, ha az ember eltereli a figyelmét. Szóljon valaki, ha ez sikerült neki... mert nekem még tartósan nem sikerült :D
2015. máj. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!