Nőcsábász pasik anyukái, hogy élitek meg, hogy ilyen a gyerek? Nem furcsa, hogy mindig más lány jön megy reggel a lakásban?
1 Akkor hova viszik?
Biztos olyanok, mint Kristóf az Éjjel Nappal Budapestből. Ő is mindig hazaviszi a csajokat a hajóra. Ő a legutálatosabb szereplő az egész sorozatban.
2.
Nem tudom kiről beszélsz, nem nézek szennycsatornakat, sőt tv előfizetésem sincs..
Haverokhoz, kocsival el, szobát kivesz, a lányokhoz megy fel...
A leggyakoribb az olyan haver, akinek saját lakása van, és nincs otthon, vagy. Csak akkor viszi haza ha a család nincs otthon....(
A másik változat, hogy sürgősen függetleníti magát a szülőktől, és elköltözik.
Az aki tényleg igazán...cserélgeti a nőit, az a szüleit kihagyja a dolgokból...
Nem kitalálom, hanem látom, ismerek egy párat:)
Egyet ismersz, DE szerinted ez általános?
Erősen kétlem.
Normális szülő nem függ olyan majomszeretettel a gyerekén, hogy mindent elnézzen neki.
Én biztos nem tűrném. Megkérném, hogy ha ilyen életet akar folytatni, akkor úgy tegye, hogy ne lássam (azaz máshol).
Engem nem zavarna, ha sok lánnyal lenne a fiam, ha hazahozná, annak nem biztos, hogy annyira örülnék, de persze annyira még az sem zavarna.
Nekem elég ha a végső választottat megismerem.
Ha Téged nem zavar, én nem foglalkoznék vele.
A természetes szexuális igényeiket inkább otthon bonyolítsák le, mint valahol a szabadban, lépcsőházban, stb. a lista bővíthető, - ahol bármilyen atrocitás érheti
őket.
Igaz én a gyerekeim barátaival is úgy voltam, inkább nálunk legyenek, mint valahol csavarogjanak, igyanak, kábítószerezzenek.
Szerettek is hozzánk járni, és bár a gyerekeim már felnőttek, van olyan régi barát/nő, aki mai napig tartja velünk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!