Ovis beszoktatás van a kislányomnak is és furcsa számomra, hogy csak Ő a "problémás rosszcsont" a sok gyerek között?
Mikor elmegyek az oviból délelőtt Ő soha nem sír, vagy hisztizik. Tudja, hogy megyek majd érte ebéd után és ez így rendben is van a szemében!
De napközben van hogy butaságokat művel, amiket én nem érzek súlyosnak!
Pld. homokot szór a homokozóban a társa lábára, nem figyel oda mikor az óvónéni beszél hozzá -nehezebben oldódik szerintem csak.
DE! Tegnap volt szülői (ott hallottam, hogy kiről mit mondtak a szülei, meg közben is figyeltem (hogy kinek mit mondanak az óvónők), és kérdezgettem a lányomat is. Arra jutottam hogy, vagy vegytiszta jó gyerekek vannak rajta kívül vagy (egyelőre még csak)25-en a csoportjában(tiszta csoport 30 fős) vagy vmi nem "stimmel"! :) (Ja, alányom sem rossz gyerek, vagy izgága amúgy).
Esetleg később jön ki rajtuk majd a "rosszaság"???
Mondta ugyanis a lányom, hogy senki más nem szórt homokot a homokozóban a társa lábára, nem vett fel botot a kertben (amúgy ez az enyémnek sem volt szokása eddig)sőttt!! mindenki követte az óvónő utasításait... csak ő nem -olykor, olykor! :)
Ez meg nem rosszasag. :) labara kerul a homok... Na bumm ennyire nebantsviragokat ne neveljunk mar...
Majd ha gancsol verekszik rugdosodik ott a baj...
Az en fiam se fogadott szot senkinek az oviban... Az anyaknapi unnepen kitepte magat a sorbol felrohant a galeriara es hajigalta a szereplok es ovonok fejere a babaruhakat... 3 eves megunta ellenkezik... Ovonok nem tudtak mit kezdeni vele. nekem eleg volt a galeria ala allni es marha mergesen (rohogest elfojtva) ranezni...
Köszi!
:) Na ez az! Számomra sem eget rengető bűn! Egyik sem! Azért volt az idézőjel is. De! úgy tűnt/tűnik, hogy mások semmi ilyesmit nem csinálnak! Ami számomra fura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!