Az óvodai beszoktatáson kinek kéne inkább ott lenni? Az apának, vagy a nagymamának?
Elvileg az apának, de ez attól is függ, kihez ragaszkodik jobban a gyerek.
Én el sem tudnám képzelni, hogy ne én, az anyja legyek ott vele a beszoktatáson.
Én is így gondolom,de sajnos a gyerek apja nem! Ezen nagyon kiakadtam,jól össze is vesztünk(amúgy ez csak olaj volt a tűzre)!:(((
Szeptemberbe megy oviba és én nemrég kezdtem el dolgozni. Úgyhogy nem nagyon tudok szabira menni!
Ma mondtam a páromnak hogy neki kellesz menni beszoktatni a gyerekkel,erre ő flegmán beszólt hogy itt van az anyja(mármint a férjemé) és majd ő! Simán eltudna menni szabira,mert van neki még egy csomó meg amúgy sincs semmi akadálya! A nagymama is csak azóta van velünk mióta én dolgozom. 300km-ről jött,így a gyerek nem sűrűn látta előtte.
A sztorihoz tudni kell hogy már hetek/hónapok óta alig van a lányunkkal,még hétvégén sem megy vele sehova! Állandóan csak én meg én. Ha rajta múlna szegény gyerek egész nap tespedne a szobában!:( Ő munka után nem csinál semmit,alig akar vele játszani. Ma is ketten mentünk a gyerekkel játszózni ő meg punnyadt a panelban.
Hidd el már felvilágosítottam nem is egyszer!!!:(((
Az a baj hogy baromi lusta és kényelmes lett! Oké dolgozik,és amíg én nem dolgoztam én voltam állandóan a gyerekkel. De sokszor annyira sajnáltam szegényt amikor látta hogy más gyerek apja munka után megy a játszótérre,és onnan együtt megy haza a kis család. Na ő aztán soha,pedig biztos örült volna neki a gyerek!
Meg minden alól kihúzza magát. Konkrétan ő nem megy a gyerekkel az orvoshoz mert nem bírja a helyet és nem bír várni,nem megy vele játszóházba/térre mert ott sem bír lenni 10percnél tovább. Ha a gyerek nyaggatja hogy játsszon vele rá se figyel csak lesi a tv-t,ha rászólok hogy figyeljen már akkor még ő van megsértődve!
Elegem van,és nem lesz ennek jó vége!!! De ezt ő nem látná be!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!