Van joga ahhoz egy szulonek h a gyereket idegbeteg hulyenek nevezze?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 19:18
11/35 anonim válasza:
Senki felett sem kötelező gyámoskodni (törvényileg és erkölcsileg sem) 18 életévének betölte után.
12/35 anonim válasza:
9es: addig örüljön a gyerek, míg csak a szülei szólnak be neki, attól talán még idejében észhez tér! Az idiótizmust, hülyeséget nem kell fátyolgatni, mert később a gyerek fogja megszívni.
13/35 anonim válasza:
Van, de nem mindegy miért ( hülyén, tiszteletlenül viselkedik vagy csakúgy ).
14/35 anonim válasza:
Rendszeresen vagy csak egyszer? :)
15/35 anonim válasza:
Én vagyok itt az egyetlen, aki szerint a gyereket is tisztelni kell nem csak a szülőt? Miért, a szülő hogy reagálna, ha egy hibás döntése miatt a gyerek sértegetné? Nah, én pontosan így gondolok a gyerekeimre, és úgy beszélek velük, ahogy tőlük is elvárom fordított helyzetben. Vérig sértődnék, ha idegbeteg hülyének neveznének, én sem tenném ezt soha fordított helyzetben. Nem hiszek az alá- és fölérendelt szerepekben. Ő is ember, hibákkal együtt szeretem és próbálom megérteni. N30
16/35 anonim válasza:
12-es honnan tudod, hogy valóban hülye volt-e a gyerek? Hány családban sértegetik folyamatosan a gyereket teljesen alaptalanul, ezt akár az utcán is láthatja bárki. A szülőséghez nem kell semmilyen igazolás, bármelyik hülye szülő lehet. Szerinted milyen felnőtt lesz egy olyan gyerekből, akit folyton idegbeteg hülyének és ki tudja még minek neveznek?
17/35 anonim válasza:
" Engem a szüleim "down-kór" kapitánynak hívtak sokszor! És?"
Csak, hogy tudd. Jelenleg dolgozom. Nyugis minden. Erre a mondatra én úgy röhögök, hogy a mellettem lévő kollégámat is felriasztottam az alvásból..:) és még mindig röhögök..de már nem egyedül.. a kolléga is röhög mellettem.
Na ilyen mondatokért érdemes a gyakorira jönni..:)Pacsit neked:) :)
18/35 anonim válasza:
Igen, tényleg vicces... szánalmasan vicces. A humorod is. Egy újabb sértés, ráadásul a down kórosok sértegetése is. Elég alacsony itt a színvonal úgy látom.
19/35 anonim válasza:
16: oké, és te honnét tudod, h a szülő okkal, jogosan tesz-e így? De, azért elhiheted, h nem csak te vagy az egyetlen jó szülő, aki helyesen tudja felmérni, h a gyereke épp hülye-e valóban, vagy se!!!A másik meg, látszik nem értelmezted, amit írtam..., ha a szülőtől nem kapja, amikor valóban hülye majd mástól, sokaktól durvábban megkapja. Az jobb?
20/35 anonim válasza:
#18, akkor a Kérdező kérdése pedig sérti az idegbetegeket, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!