Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfi egy apa összeomolhat...

Egy férfi egy apa összeomolhat tehet ilyet?

Figyelt kérdés

Tehát az állandó nyomás a munkahelyen.A vezetőség állandó nyomása alatt,demoralozált emberekkel,sz@r technológiával,szar anyagokkal kiváló termelést.Persze lehetettlen.Minden nap mondják el lehet innen menni sőt ha hibázol ki is vagy rugva.

Ezért állandó a rettegés,gyomor ideg remegés stb,már müszak előtt.

Lakáshitelt gyerekeket stb miböl látjuk el ha bekövetkezik.Ezek is csak stresszelnek tovább.Úgy érzem vége feladom nem birom tovább.Az egész családot kiviszem németbe van kapcsolatom.De akkor is megtehetem hogy mindent itt hagyok és elmenekülök,feladom?De itt már érzem rá megy az egészségem erre.Ezzel mindent felborítanák az én a feleségem a gyerekek életét is.Megtehetem?

2014. jún. 4. 08:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Simán menjetek ki Németországba a családoddal!
2014. jún. 4. 13:19
 32/32 anonim ***** válasza:
En mar 4 eve leleptem, eletem legjobb dontese volt. Ahogy a tobbek irtak, eloszor menj ki, rakj ossze annyi penzt amennyit csak tudsz, aztan mehetnek a tobbiek is. Azt viszont ne felejtsd el, hogy nyelvtudas nelkul nem fogtok boldogulni! Sok sikert!
2014. jún. 5. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!