Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfi egy apa összeomolhat...

Egy férfi egy apa összeomolhat tehet ilyet?

Figyelt kérdés

Tehát az állandó nyomás a munkahelyen.A vezetőség állandó nyomása alatt,demoralozált emberekkel,sz@r technológiával,szar anyagokkal kiváló termelést.Persze lehetettlen.Minden nap mondják el lehet innen menni sőt ha hibázol ki is vagy rugva.

Ezért állandó a rettegés,gyomor ideg remegés stb,már müszak előtt.

Lakáshitelt gyerekeket stb miböl látjuk el ha bekövetkezik.Ezek is csak stresszelnek tovább.Úgy érzem vége feladom nem birom tovább.Az egész családot kiviszem németbe van kapcsolatom.De akkor is megtehetem hogy mindent itt hagyok és elmenekülök,feladom?De itt már érzem rá megy az egészségem erre.Ezzel mindent felborítanák az én a feleségem a gyerekek életét is.Megtehetem?

2014. jún. 4. 08:45
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm tök jó fejek vagytok.Kint tuti helyem van mert már dolgoztam kint egy kicsit és mehetnék vissza.A feleségemmel egy helyen dolgozunk lát mindent és tudja min kell átmennem nap mint nap.

Megtakarítás annyi van ami elég az induláshoz.

Gyerekeknek lehet nehéz lenne nem beszélik a nyelvet.

2014. jún. 4. 09:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Higgadj le kicsit és kezd el másik munkát keresni (már ha van lehetőséged e mellett interjúkra járni)

Ha itthon ennyire sz@r a helyzet és külföldön van ismeretség, akkor próbáld meg.

Első körben nem biztos, hogy kell vinni az egész családot. Vannak ismerőseim, akik csak pár hónap után pakolták fel a családjukat, mikor kint már nagyjából elindultak/elrendeződtek a dolgai.

2014. jún. 4. 09:04
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek általában hamar belerázódnak és a nyelv meg ragad rájuk :)
2014. jún. 4. 09:05
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát a srácok nélkül nem bírnám soká ök a támaszaim.De lehet két hónap próba belefér.
2014. jún. 4. 09:14
 15/32 anonim ***** válasza:
71%
Ez az imádott kapitalizmus. Lassan el kell gondolkozni és kitalálni helyette valamit, mert undorító egy rendszer.
2014. jún. 4. 09:37
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a gyerekeknek lesz a legkönnyebb. Ők még sokkal rugalmasabbak, hamarabb megtanulják a nyelvet is. Eleinte lehet, hogy rinyálnak majd, mert a régi barátaikat elveszítik, de jönnek újak és pár hét alatt megszokják az új környezetet. Persze hogy megteheted, te vagy a családfő, rajtad a felelősség, hogy ne haljon éhen a család, és ehhez az egészséged is fontos. Ha párod is benne van, próbáljátok meg. Én biztosan mennék. Sajnos mi csak az idős szülők miatt nem tehetjük meg.
2014. jún. 4. 09:52
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
En azt kerdezem inkabb, hogy eddig miert nem tetted meg. Gondolj csak bele, mid van, mit hagynal itt? Anyagi biztonsagot? Nem. Fejlodo munkahelyet? Nem. Kiegyensulyozott csaladi hatteret? Nem. Van valami itt, amit kulfoldon ne tudnal elerni? Nincs. Van ertelme itt maradnod es elszalasztanod egy lehetoseget a boldogabb, nyugodtabb elet kiepitesere? Ha tudod a valaszt, azt hiszem nincs mirol beszelni.
2014. jún. 4. 10:07
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeknek ez lehetoseg!

Nalunk ez is szempont volt, amikor elvallaltam. Mar 4 eve vagyunk itt. A 12 eves fiam ma tart kiseloadast az osztalynak az altala elovasott(kb 75-80% ban megertett) nemet nyelvu konyvbol. Mekkora elony lesz kesobb ez a tudas?

Udv a sogoroktol...

2014. jún. 4. 10:10
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok. Egy mondas jellemzi az eletem, pont ide illik: INKABB AZT BANJAM MEG, HOGY MEGTETTEM, MINT AZT, HOGY NEM. Soha nen birnam elviselni azt az erzest, hogy : "Barcsak akkor megtettem volna......"
2014. jún. 4. 10:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, mert ez ram is jellemzo: "Inkabb bnukjam be, mint meg se probaljam!"
2014. jún. 4. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!