Egy férfi egy apa összeomolhat tehet ilyet?
Tehát az állandó nyomás a munkahelyen.A vezetőség állandó nyomása alatt,demoralozált emberekkel,sz@r technológiával,szar anyagokkal kiváló termelést.Persze lehetettlen.Minden nap mondják el lehet innen menni sőt ha hibázol ki is vagy rugva.
Ezért állandó a rettegés,gyomor ideg remegés stb,már müszak előtt.
Lakáshitelt gyerekeket stb miböl látjuk el ha bekövetkezik.Ezek is csak stresszelnek tovább.Úgy érzem vége feladom nem birom tovább.Az egész családot kiviszem németbe van kapcsolatom.De akkor is megtehetem hogy mindent itt hagyok és elmenekülök,feladom?De itt már érzem rá megy az egészségem erre.Ezzel mindent felborítanák az én a feleségem a gyerekek életét is.Megtehetem?
Köszönöm tök jó fejek vagytok.Kint tuti helyem van mert már dolgoztam kint egy kicsit és mehetnék vissza.A feleségemmel egy helyen dolgozunk lát mindent és tudja min kell átmennem nap mint nap.
Megtakarítás annyi van ami elég az induláshoz.
Gyerekeknek lehet nehéz lenne nem beszélik a nyelvet.
Higgadj le kicsit és kezd el másik munkát keresni (már ha van lehetőséged e mellett interjúkra járni)
Ha itthon ennyire sz@r a helyzet és külföldön van ismeretség, akkor próbáld meg.
Első körben nem biztos, hogy kell vinni az egész családot. Vannak ismerőseim, akik csak pár hónap után pakolták fel a családjukat, mikor kint már nagyjából elindultak/elrendeződtek a dolgai.
A gyerekeknek ez lehetoseg!
Nalunk ez is szempont volt, amikor elvallaltam. Mar 4 eve vagyunk itt. A 12 eves fiam ma tart kiseloadast az osztalynak az altala elovasott(kb 75-80% ban megertett) nemet nyelvu konyvbol. Mekkora elony lesz kesobb ez a tudas?
Udv a sogoroktol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!