Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfi egy apa összeomolhat...

Egy férfi egy apa összeomolhat tehet ilyet?

Figyelt kérdés

Tehát az állandó nyomás a munkahelyen.A vezetőség állandó nyomása alatt,demoralozált emberekkel,sz@r technológiával,szar anyagokkal kiváló termelést.Persze lehetettlen.Minden nap mondják el lehet innen menni sőt ha hibázol ki is vagy rugva.

Ezért állandó a rettegés,gyomor ideg remegés stb,már müszak előtt.

Lakáshitelt gyerekeket stb miböl látjuk el ha bekövetkezik.Ezek is csak stresszelnek tovább.Úgy érzem vége feladom nem birom tovább.Az egész családot kiviszem németbe van kapcsolatom.De akkor is megtehetem hogy mindent itt hagyok és elmenekülök,feladom?De itt már érzem rá megy az egészségem erre.Ezzel mindent felborítanák az én a feleségem a gyerekek életét is.Megtehetem?

2014. jún. 4. 08:45
1 2 3 4
 21/32 Kései Sirató ***** válasza:
82%

Minden amellett szól, hogy menjetek!

Nincs más hátra, mint előúre!

Sok sikert!

2014. jún. 4. 10:36
 22/32 anonim ***** válasza:
48%

Miért vártad meg, amig ilyen lelkiállapotba kerülsz?

Folyamatosan keresni kellene másik állást, küldözgetni az önéletrajzokat, állásinterjúkra járni, stb..

Sokan azt mondják itt, hogy inkább azt bánd meg, hogy megtetted, és ne azt bánd meg, hogy nem tetted, és vágj bele.

Én amondó vagyok, hogy egy szigli pasi könnyen lehet ilyen kalandor, de te már nem! Gondolj bele, hogy ha kirángatod a családod, és ott valami miatt nem jön össze a meló, vagy az sem tetszik, vagy nem annyi a pénz, vagy nem érzik ők jól magukat, akkor hogyan fogsz a szemükbe nézni?

2014. jún. 4. 10:46
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elso 3 honapot kulon toltottuk. En kijottem, "megágyaztam" es csak utana jott ki a csalad.
2014. jún. 4. 10:49
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek miatt ne aggódj, nekik is sokkal jobb lesz, mert anyanyelvi szinten elsajátítanak egy új nyelvet. Nem tudom mennyi idősek, de az én fiam nemrég 5 évesen került angol nyelvű iskolába külföldön úgy, hogy semmit nem tudott és 3 hónap után már egy csomó mindent megért és mondd angolul. A suliban tanul angolul én meg itthon tanítom magyarul írni, olvasni. Abban a korban van, hogy ragad rá minden és szeret is járni.

Csak annyit kérdeznék, miért kell elviselni a végtelenségig a szart, kiszolgáltatottságot, stresszt, ha van más lehetőség is?

2014. jún. 4. 10:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Latod, egyertelmu. Mikor indultok:)

(Meg annyi, manapsag a kapcsolattartas nem lehet problema az itthoniakkal. Telefon, skype, Viber, Facebook, vonat, (level, ha minden kotel szakad:)). En van akivel sokkal tobbet beszelek, amiota nem egy orszagban elunk;)

2014. jún. 4. 11:04
 26/32 anonim ***** válasza:
78%

Az egész családot kiviszem németbe van kapcsolatom

ez az amit ne tegyél.

ha van kapcsolatod akkor kérd meg nézzen neked állás lehetőség után.

ha van biztos meló akkor menj ki, de akkor is csak te még.

ha már kint dolgozol kb fél éve jöhet szóba az hogy a családod is viszed

2014. jún. 4. 11:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos nem adatott meg, hogy tuti lehetőségem legyen váltani, így a hozzáállásomon változtattam, hasonló munka körülmények mellett. napi 3*1 leszarom tabletta és nem magamra venni a főnököm baxogatásait. Annak idején majdhogynem pánikbeteg lettem a munkahelyem miatt, most meg már szeretek bejárni és ugyan ott dolgozom.

De! neked kár lenne kihagyni a lehetőséget! Szedd össze a bátorságodat és vágj neki, de én is azt javaslom, először csak te menj. Minden jót!

2014. jún. 4. 11:27
 28/32 A kérdező kommentje:
Fuhh.Jó sokan válaszoltatok köszi mindenkinek.Hát azt hiszem az lesz hogy én kimegyek előre később meg a többiek. A miért mostra nem tudom a választ.Az utóbbi 2 év ennyire sz@r előtte azért jobb volt.
2014. jún. 4. 11:28
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
menjetek.jobb jövőt adhatsz a gyerekednek.
2014. jún. 4. 11:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Menj ki minél előbb, most úgyis nyári szünet lesz, a gyerekeket pedig szept-től beíratod a kinti suliba!Hajrá!
2014. jún. 4. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!