Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez a vagyonmegoszt...

Szerintetek ez a vagyonmegosztás helyes?

Figyelt kérdés
Apám-anyám együtt él nagyanyámmal albérletben, egyikőjük sem dolgozik, naponta csurran-cseppen hozzájuk pár 1000 piacozásból, de jóformán nagyanyám nyugdíjából élnek. Ebből is fizetnek mindent. Én a saját pénzemet költöm, de mikor sz@rban vagyok, nem képesek segíteni 10-20 ezerrel, amikor szó szerint élet-halál kérdése. Ők pedig nagyanyám nyugdíját költik, nem a sajátjukat. Nektek mi erről a véleményetek? Jogosan illetne meg engem is valamennyi abból a pénzből, amikor rossz a helyzet? Nem pofátlanság más nyugdíját elkölteni úgy, hogy mi nem termelünk bevételt, és a gyerekeknek se adunk belőle?
2014. jún. 3. 13:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kár, hogy az a jó szokás már nem él, hogy lehajítják a 'selejt' gyerekeket egy szikláról... Mert szerintem téged le kellett volna... :/ és én még mindig a 19 éves lány vagyok, aki bár nem keresek sokat, de nem is fáj a fogam más pénzére ... és ha a lelki jóllakottságod a fontosabb, hát etesd a lelked és a szüleiden ne élôsködj... Inkább adnád nekik azt a pénzt, amit elpazarolsz... :/
2014. jún. 4. 19:47
 32/35 A kérdező kommentje:

Idióta, 19 éves hülyegyerek vagy..:) Ráadásul lány, elárul mindent... Fogalmad sincs az életről.

És esetemben, engem is meg kéne kérdezni, nem csak a másik felet, nem? Hogy nekem mi a fontos, és mi az életfeltétel. Gőzöd sincs semmiről, ha a helyemben élnél, már rég nem élnél. Erről ennyit.

Ti mind csak egy kis sz.rrágók vagytok itt, akiknek valahol tönkrement az élete, és besavanyodtak a gyengeségük miatt. A különbség köztetek és köztem az, hogy még ilyen helyzetben is, és segítek másokon (és nem a családomra értem), de ti egyétek csak egymást, jó szórakozást hozzá..:))) Tisztelet a kivételnek.

2014. jún. 4. 20:31
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Na én tenyleg kivancsi vagyok higy neked mi az eletfeltetel miert muszaj minden hónapban 40ezret bulira es ruhára költeni? Komolyan erdekel
2014. jún. 5. 08:21
 34/35 A kérdező kommentje:
A szórakozás az nem egyenlő a bulival (oda sose járok), a ruha pedig a személyiség kifejezése.
2014. jún. 5. 14:31
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
oké, akkor legyen fontosabb a lelki jóllakottság viszont akkor meg ne rinyálj mint egy hülye kis p.i.c.s.a hogy hónap végén már nem jut kenyérre se :) majd a ruháidtól jól laksz :DDD
2014. jún. 5. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!