Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez a vagyonmegoszt...

Szerintetek ez a vagyonmegosztás helyes?

Figyelt kérdés
Apám-anyám együtt él nagyanyámmal albérletben, egyikőjük sem dolgozik, naponta csurran-cseppen hozzájuk pár 1000 piacozásból, de jóformán nagyanyám nyugdíjából élnek. Ebből is fizetnek mindent. Én a saját pénzemet költöm, de mikor sz@rban vagyok, nem képesek segíteni 10-20 ezerrel, amikor szó szerint élet-halál kérdése. Ők pedig nagyanyám nyugdíját költik, nem a sajátjukat. Nektek mi erről a véleményetek? Jogosan illetne meg engem is valamennyi abból a pénzből, amikor rossz a helyzet? Nem pofátlanság más nyugdíját elkölteni úgy, hogy mi nem termelünk bevételt, és a gyerekeknek se adunk belőle?
2014. jún. 3. 13:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20: ''pénzünk''! Ennyi, le is írtad magad. Idiótàkkal meg nem fogok vitatkozni.
2014. jún. 3. 22:00
 22/35 anonim ***** válasza:
Már miért írtam le magam te szerencsétlen, mert a párommal közösen keresünk a saját vállalkozásunkban? És mert soha nem kértünk senkitől semmit, nemhogy egy nyugdíjas kis pénzére fájt volna a fogunk. Nézz már magadba, minek képzeled te magadat. Én sokat letettem az asztalra, szép lenne ha egy ilyen suttyó, mint te kritizálna itt engem.
2014. jún. 3. 22:05
 23/35 A kérdező kommentje:
Nézz már magadba, "a pároddal"... Egyedül egy senki lennél. Képtelen vagy megállni a talpadon.
2014. jún. 3. 22:54
 24/35 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy megválaszoljam neked, hogy mire költök annyit, elárulom... Ha mindent kifizetek, kajával, mindennel együtt, az 150, 30 az utazás, 20 ruházkodás, 20 pedig szórakozás. És akkor nincs benne a kikapcsolódás, és semmi ilyen, 300 pedig a jobb hónapokban van. Úgyhogy nekem ne dumálj a kis semmirekellő ellazult életedből, mert utálom az ilyen párja mögül magyarázó nagyokosokat, akik semmit nem tapasztaltak az életben. Majd ha egyedül élsz, és egyedül csinálod meg a pénzed, akkor beszélhetsz.
2014. jún. 3. 23:09
 25/35 anonim ***** válasza:
ha 20 a szórakozás akkor mi az hogy semmi nincs kikapcsolódásra így? :D te nagyon buta vagy. ja, meg lehet nem kéne havonta 20 ezerért ruhákat venni és akkor nem kéne szegény mamád kis pénze. te szerencsétlen
2014. jún. 3. 23:29
 26/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, te vagy buta. Majd ha megtudod, milyen így élni, akkor beszélj. A pofán vágó dolgokat meg direkt nem fogom sorolni. Nem is hiszem, hogy jó ötlet lealacsonyodni hozzátok. Inkább húzok egy határvonalat, ott vagytok ti, itt meg mi. Néhányan, tisztelet a kivételnek.
2014. jún. 4. 01:55
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem a párom mögül beszélek, elég sokat kerestem, most a párommal közösen vállalkozunk. Egyébként pedig, ha havi 40 ezret ruhára és szórakozásra költesz, akkor ne sírj, ha a szüleid, akik épp, hogy megélnek a nagyiddal, nem adnak. Vegyél egy felsővel kevesebbet és akkor a következő hónapban jut kenyérre te ostoba. Bár szerintem kamuzol.
2014. jún. 4. 06:18
 28/35 anonim ***** válasza:
A másik fele meg lealacsonyodni hozzánk, meg a pofonvágó dolgokat? Én speciel nem albérletben, hanem a saját házamban élek és hétvégente a Balatoni nyaralómba járok és nem szorulok rá 10-20 ezer forintra, mert éhes vagyok, mert nincs pénzem, mégis kihez akarsz te lealacsonyodni?
2014. jún. 4. 07:59
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom mitől vagy ennyire ingerült....

Nem értem a kérdésed lényegét. Az elején azt írod szarban szoktál lenni, mert nem marad hó végére pénzed és szó szerint élet-halál kérdése, hogy a szüleid kisegítsenek 10-20 ezer forinttal. Ehhez képest utána azt írod, hogy 300 ezret költesz egy hónapban, ebből a szórakozás és a ruházkodás (amelyek ugye nem létszükségek) cirka 40 ezer forintot tesznek ki. Nem muszáj sem szórakozni, sem ruházkodni ha nem telik rá és akkor nem lesz élet-halál kérdése, hogy hó végén a szüleid a piacozós pénzükből vagy a nagymama nyugdíjából téged kisegítsenek. Hány éves vagy, hogy ezeknek a dolgoknak a felfogása problémát jelent?

És ne támadj, mert normálisan kérdeztem tőled ezeket a dolgokat.

2014. jún. 4. 09:06
 30/35 A kérdező kommentje:

Nekem a ruházkodás és az szórakozás lételem. Olyan, mint a kenyér. Ne hasonlíts magadhoz, mert mindenkinek más a lételem. Nem csak a testet kell táplálni, hanem a lelket is. És nekem a lelki jóllakottság fontosabb, mint a testi.

28, te pedig végtelenül primitív vagy, pontosan ezért kell lealacsonyodni hozzád, mert a saját házadban laksz. És pont, hogy éppen csak seggedet törlöd ki, és semmit se csinálsz. Én sokkal többet érek nálad. Te csak egy kis kényelmes senki vagy.

2014. jún. 4. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!