Apám-anyám együtt él nagyanyámmal albérletben, egyikőjük sem dolgozik, naponta csurran-cseppen hozzájuk pár 1000 piacozásból, de jóformán nagyanyám nyugdíjából élnek. Ebből is fizetnek mindent. Én a saját pénzemet költöm, de mikor sz@rban vagyok, nem képesek segíteni 10-20 ezerrel, amikor szó szerint élet-halál kérdése. Ők pedig nagyanyám nyugdíját költik, nem a sajátjukat. Nektek mi erről a véleményetek? Jogosan illetne meg engem is valamennyi abból a pénzből, amikor rossz a helyzet? Nem pofátlanság más nyugdíját elkölteni úgy, hogy mi nem termelünk bevételt, és a gyerekeknek se adunk belőle?
20: ''pénzünk''! Ennyi, le is írtad magad. Idiótàkkal meg nem fogok vitatkozni.
2014. jún. 3. 22:00
22/35 anonim válasza:
Már miért írtam le magam te szerencsétlen, mert a párommal közösen keresünk a saját vállalkozásunkban? És mert soha nem kértünk senkitől semmit, nemhogy egy nyugdíjas kis pénzére fájt volna a fogunk. Nézz már magadba, minek képzeled te magadat. Én sokat letettem az asztalra, szép lenne ha egy ilyen suttyó, mint te kritizálna itt engem.
2014. jún. 3. 22:05
23/35 A kérdező kommentje:
Nézz már magadba, "a pároddal"... Egyedül egy senki lennél. Képtelen vagy megállni a talpadon.
2014. jún. 3. 22:54
24/35 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy megválaszoljam neked, hogy mire költök annyit, elárulom... Ha mindent kifizetek, kajával, mindennel együtt, az 150, 30 az utazás, 20 ruházkodás, 20 pedig szórakozás. És akkor nincs benne a kikapcsolódás, és semmi ilyen, 300 pedig a jobb hónapokban van. Úgyhogy nekem ne dumálj a kis semmirekellő ellazult életedből, mert utálom az ilyen párja mögül magyarázó nagyokosokat, akik semmit nem tapasztaltak az életben. Majd ha egyedül élsz, és egyedül csinálod meg a pénzed, akkor beszélhetsz.
2014. jún. 3. 23:09
25/35 anonim válasza:
ha 20 a szórakozás akkor mi az hogy semmi nincs kikapcsolódásra így? :D te nagyon buta vagy. ja, meg lehet nem kéne havonta 20 ezerért ruhákat venni és akkor nem kéne szegény mamád kis pénze. te szerencsétlen
2014. jún. 3. 23:29
26/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, te vagy buta. Majd ha megtudod, milyen így élni, akkor beszélj. A pofán vágó dolgokat meg direkt nem fogom sorolni. Nem is hiszem, hogy jó ötlet lealacsonyodni hozzátok. Inkább húzok egy határvonalat, ott vagytok ti, itt meg mi. Néhányan, tisztelet a kivételnek.
2014. jún. 4. 01:55
27/35 anonim válasza:
Nem a párom mögül beszélek, elég sokat kerestem, most a párommal közösen vállalkozunk. Egyébként pedig, ha havi 40 ezret ruhára és szórakozásra költesz, akkor ne sírj, ha a szüleid, akik épp, hogy megélnek a nagyiddal, nem adnak. Vegyél egy felsővel kevesebbet és akkor a következő hónapban jut kenyérre te ostoba. Bár szerintem kamuzol.
2014. jún. 4. 06:18
28/35 anonim válasza:
A másik fele meg lealacsonyodni hozzánk, meg a pofonvágó dolgokat? Én speciel nem albérletben, hanem a saját házamban élek és hétvégente a Balatoni nyaralómba járok és nem szorulok rá 10-20 ezer forintra, mert éhes vagyok, mert nincs pénzem, mégis kihez akarsz te lealacsonyodni?
2014. jún. 4. 07:59
29/35 anonim válasza:
Nem tudom mitől vagy ennyire ingerült....
Nem értem a kérdésed lényegét. Az elején azt írod szarban szoktál lenni, mert nem marad hó végére pénzed és szó szerint élet-halál kérdése, hogy a szüleid kisegítsenek 10-20 ezer forinttal. Ehhez képest utána azt írod, hogy 300 ezret költesz egy hónapban, ebből a szórakozás és a ruházkodás (amelyek ugye nem létszükségek) cirka 40 ezer forintot tesznek ki. Nem muszáj sem szórakozni, sem ruházkodni ha nem telik rá és akkor nem lesz élet-halál kérdése, hogy hó végén a szüleid a piacozós pénzükből vagy a nagymama nyugdíjából téged kisegítsenek. Hány éves vagy, hogy ezeknek a dolgoknak a felfogása problémát jelent?
És ne támadj, mert normálisan kérdeztem tőled ezeket a dolgokat.
2014. jún. 4. 09:06
30/35 A kérdező kommentje:
Nekem a ruházkodás és az szórakozás lételem. Olyan, mint a kenyér. Ne hasonlíts magadhoz, mert mindenkinek más a lételem. Nem csak a testet kell táplálni, hanem a lelket is. És nekem a lelki jóllakottság fontosabb, mint a testi.
28, te pedig végtelenül primitív vagy, pontosan ezért kell lealacsonyodni hozzád, mert a saját házadban laksz. És pont, hogy éppen csak seggedet törlöd ki, és semmit se csinálsz. Én sokkal többet érek nálad. Te csak egy kis kényelmes senki vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!