Szerintetek ez a vagyonmegosztás helyes?
Figyelt kérdés
Apám-anyám együtt él nagyanyámmal albérletben, egyikőjük sem dolgozik, naponta csurran-cseppen hozzájuk pár 1000 piacozásból, de jóformán nagyanyám nyugdíjából élnek. Ebből is fizetnek mindent. Én a saját pénzemet költöm, de mikor sz@rban vagyok, nem képesek segíteni 10-20 ezerrel, amikor szó szerint élet-halál kérdése. Ők pedig nagyanyám nyugdíját költik, nem a sajátjukat. Nektek mi erről a véleményetek? Jogosan illetne meg engem is valamennyi abból a pénzből, amikor rossz a helyzet? Nem pofátlanság más nyugdíját elkölteni úgy, hogy mi nem termelünk bevételt, és a gyerekeknek se adunk belőle?2014. jún. 3. 13:21
11/35 A kérdező kommentje:
Nem ápolják ők, avagy az ápolás az annyi, hogy kaját adnak neki, és kiviszik WC-re. Én többet beszélgetek vele, mint ők ketten együtt.
2014. jún. 3. 14:10
12/35 anonim válasza:
az oké hogy te többet beszélgetsz vele de azért gondolj bele az is mekkora segítség hogy kaját adnak neki meg segítenek wcre menni... ha tényleg semennyire nem tud járni. ők gondoskodnak róla, még ha ilyen szegényesen is, nem te..
13/35 A kérdező kommentje:
Komolyan nagy segítség, hogy kaját kap és WC-re megy? Ez a minimum... Ha az én anyám lenne, én beadnám otthonba a nyugdíjáért, és hétvégén meg néha léghajózni vinném, kirándulni, céllövöldébe, vagy körhintázni. Tud azért járni, csak 5 perc alatt tesz meg 10 métert.
Ajánlom figyelmetekbe az Intouchables c. filmet:
2014. jún. 3. 19:16
14/35 anonim válasza:
Most sincs pénzed, hétvégén miből vinnéd ide-oda. Arról nem beszélve, hogy az idősek nem szeretnek otthonba menni, sokan hamar meg is halnak. A szüleid napi pár ezret keresnek ápolják a nagyit, mert egy ápolónő többe kerülne hidd el, mint a nyugdíj, de te füttyentesz egyet fiatalon, gond nélkül és rögtön a nagyi pénzéből perkáljanak neked. Na, nem is tudom ki az önző.
15/35 A kérdező kommentje:
Jó nagy idióta vagy utolsó! Több pénzem van 1 hónapban, mint neked 4 hónap alatt. Csak tudod a havi kiadásom 300 ezer felett van. Az elhatározás pedig nem kor kérdése!
2014. jún. 3. 20:09
16/35 anonim válasza:
Remélem nem akarsz szaporodni :/
17/35 anonim válasza:
az aztán nagy segítség, hogy beadnád otthonba... és ha ő nem akar menni? azt hiszed ez ilyen egyszerű? remélem nem vagy idősebb 20nál, mert elég gyerekesen állsz hozzá ehhez
18/35 A kérdező kommentje:
16: remélem te nem akarsz! Idióta magyar besavanyodott hozzáállást nagyszerûen hozzàtok.
2014. jún. 3. 21:12
19/35 anonim válasza:
14. vagyok
Hát tévedsz, több pénzünk van és soha nem szorultam rá, hogy valaki támogasson. Ja és ha te havi 300 ezerből nem tudsz gazdálkodni egyedül és szerencsétlen nagyid nyugdíját költenéd, hát sajnállak. Mi tényleg nagy kiadással élünk, de van mire,mégis te mire költesz ennyit?
20/35 anonim válasza:
Ja és havi több százezret költesz, de éhenhalás küszöbén állsz néha, hát egy jó nagy nyomi lehetsz már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!