Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez a vagyonmegoszt...

Szerintetek ez a vagyonmegosztás helyes?

Figyelt kérdés
Apám-anyám együtt él nagyanyámmal albérletben, egyikőjük sem dolgozik, naponta csurran-cseppen hozzájuk pár 1000 piacozásból, de jóformán nagyanyám nyugdíjából élnek. Ebből is fizetnek mindent. Én a saját pénzemet költöm, de mikor sz@rban vagyok, nem képesek segíteni 10-20 ezerrel, amikor szó szerint élet-halál kérdése. Ők pedig nagyanyám nyugdíját költik, nem a sajátjukat. Nektek mi erről a véleményetek? Jogosan illetne meg engem is valamennyi abból a pénzből, amikor rossz a helyzet? Nem pofátlanság más nyugdíját elkölteni úgy, hogy mi nem termelünk bevételt, és a gyerekeknek se adunk belőle?
2014. jún. 3. 13:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%

Nagy pofátlanság más nyugdíját költeni.

De miért adnának belőle neked, úgy hogy az nem is az övéké? Más pénzét nem osztogathatják. Gondolom, a nagyi azért fizeti a számlákat, mert együtt laknak.

Szegénykét ne akarjátok még jobban lehúzni.

2014. jún. 3. 13:26
 2/35 anonim ***** válasza:
48%
Atyaég! Az pofátlanság, amit ôk csinálnak, de hogy te is igényt tartasz annak a pénznek egy részére, az nem az? :/ Én az apám saját keresetébôl ha kapok egy 500-ast, attól is kiakadok, pedig 19 éves vagyok és egyedül élek... :/
2014. jún. 3. 13:29
 3/35 anonim ***** válasza:
95%
És ezek szerint te is szívesen elköltenéd a nagyi pénzét. Tényleg ne húzzátok már le ennyire. Nem szép dolog a szüleidtől, hogy más pénzéből élnek, de te is más pénzéből akarsz élni tulképp. Szüleid miért nem dolgoznak?
2014. jún. 3. 13:29
 4/35 A kérdező kommentje:

Talán azért, hogy a gyerekük ne kerüljön utcára. Ti is megtennétek, nem?

2-es: 19 évesen inkább ne írj, neked még tojáshéj van a seggeden.

2014. jún. 3. 13:31
 5/35 A kérdező kommentje:

Én a saját pénzemből élek. De mikor fél évente 1x kellene segítség, akkor se tudnak nagyon.

Azért nem dolgoznak, mert nem találnak, túlságosan beszűkültek és lusták ahhoz, hogy leüljenek a gép elé keresni.

2014. jún. 3. 13:33
 6/35 Őszödi Ferenc ***** válasza:
97%

"19 évesen inkább ne írj, neked még tojáshéj van a seggeden."

A tojáshéj annak van a sejhaján, aki nem képes megteremteni a saját egzisztenciáját, de a szája az akkora, mint a bécsi kapu.

2014. jún. 3. 13:43
 7/35 anonim ***** válasza:
Miért nem a nagyitól kérsz, ha csak neki van bevétele? Aztán majd ő eldönti kinek ad vagy kinek nem.
2014. jún. 3. 13:53
 8/35 A kérdező kommentje:
Nagyanyámnak nincs, nem tud lábra állni, úgyhogy apám veszi fel a nyugdíját. Nagyanyám nem látott 10 éve pénzt.
2014. jún. 3. 13:55
 9/35 anonim ***** válasza:
96%
2. Vagyok... Igen? Hát ne haragudj, fogalmam sincs, hány éves vagy, de én nem mástól kérek, még a szüleimtôl sem, hogy eltartsam magam! Kerek egy éve élek egyedül egy kisgyerekkel, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor kértem anyuci-apuci segítségét. Én dolgoztam, dolgozom, fizetem a számláinkat... Tehát... Inkább te vagy nagy gyerek, ha ilyeneken agyalsz! Na, de nem vitatkozom!:) Csak a Mamádat sajnálom... :/
2014. jún. 3. 14:00
 10/35 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ápold te napi 24 órában a nagyit (egy fekvőbeteget nem lehet egyedül hagyni) és vedd fel te a nyugdíját. De arra ne számíts hogy tudsz majd mellette dolgozni, mert a 24 órás ápolás felemészt minden erőt.
2014. jún. 3. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!