Lányom 19 éves, egyetemen tanul. Tegnap bejelentette, hogy kapott pultos állást Siófokon a nyárra, oda fog költözni. Én viszont nagyon féltem. Azért Siófok nagyon forgalmas, tele van ittas és még rosszabb, felelőtlen fiatalokkal, bármi történhet vele. Ráadásul a pultos lányokat mindig szeretik kinézni maguknak a férfiak. A lakhatását biztosítják elvileg a munkaadói, de gondolom az sem lehet túl higiénikus hely, ha egész télen senki rá sem nézett (a diszkó épületében kapnak egy szobát 5-en). Ti engednétek? Az apja teljesen ki van borulva, kiabált is vele. Ráadásul számítottunk rá, hogy legalább nyárra hazajön, hiszen egész évben csak hétvégenként láttuk.
Én szívem szerint nem engedném el, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.
Ez szerintem nevelés kérdése, nem lehet általánosítani. Ha én normálisan nevelem, és életre valóra nevelem a gyerekemet az már akár 16 évesen is megállja a helyét a világban. Az hogy egy 19-20 éves nőt még el lehet tiltani valamitől, főleg a munkától (nem kur(v)ának, vagy csövesnek megy) az a szülőt minősíti. Nem értem a kérdést sem. Mi az hogy "engednéd-e"? Normál esetben max kikéri a lány az anyja véleményét, de a döntést ő hozza meg nem tilthatja meg neki senki hogy elmehet-e. Az meg, hogy egész évben csak hétvégente látjátok örüljetek neki hogy ennyit látjátok. Ismerősöm összeköltözött Pesten a párjával és 2 havonta mennek csak haza látogatóba. A lányotok felnőtt nő akinek saját élete van, minden gyereknek legalább ennyire önállónak kellene lennie, mint a lányotok. Örülne a férjed, ha egy életképtelen, semmirevaló lánya lenne?
2014. jún. 2. 14:10
52/58 anonim válasza:
Nem attól lesz felnőtt valaki,ha elmegy dolgozni...
2014. jún. 2. 14:26
53/58 anonim válasza:
Siófokon rengeteg bár, kávézó is van, nem csak diszkók. Amúgy még a szórakozóhelyeken is figyelnek a dolgozókra és ha bármilyen inzultus éri őket, akkor a rendbontót hamar kidobják.
2014. jún. 2. 14:36
54/58 anonim válasza:
# 53/53 a főnököt nem fogják kitenni ha az akarja megdugni a pultosokat,esetleg megerőszakolni vagy akármi más,de ezek a hírekben nem szoktak benne lenni mert jól titkolják ha valakivel előfordul ilyesmi.
2014. jún. 2. 14:50
55/58 anonim válasza:
Hát utolsó ez a legmenőbb munkahelyen, ahová csak 8 diplomával lehet bekerülni ott is előfordulhat ugyanolyan eséllyel...jajjmár rémeket bármibe lehet látni...:D
2014. jún. 2. 15:00
56/58 anonim válasza:
# 55/55 Időpont ma 15:00
Nyiss egy discót és nézd meg az embereket akik elsőre megkeresnek :)
Nem tudom,de ott van pl a hajógyári is,nem hiába zárták be azt az egész kócerájt!Ott már valaki halt is meg azért mert a kidobók dobták a Dunába.Többször mentek a mentők is ki a hévmegállóba(érdekes mód nem a hajógyárira,szerinted miért nem oda?Mert odáig vonszolták ki őket).Szóval van egy discó..szerinted azt talpig becsületes emberek vezetik? :)
2014. jún. 2. 15:08
57/58 anonim válasza:
Csak az engedné el, aki irigykedik, vagy az aki nem félti eléggé a lányát.
A fent leírtaknál még durvábbak is előfordulnak, de nem festem a fara az ördögöt. Csak remélem, hogy nem lesz baja a kis hölgynek.
Nincs az az apa, aki elengedné, és szerintem az anyák is csak akkor, ha azt szeretnék, hogy a lányuk "szórakozzon".
2014. jún. 3. 22:49
58/58 anonim válasza:
# 57/57 Végre nem csak besavanyodott nénik írogatnak! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!