Te engednéd a lányodat Siófokra dolgozni?
Lányom 19 éves, egyetemen tanul. Tegnap bejelentette, hogy kapott pultos állást Siófokon a nyárra, oda fog költözni. Én viszont nagyon féltem. Azért Siófok nagyon forgalmas, tele van ittas és még rosszabb, felelőtlen fiatalokkal, bármi történhet vele. Ráadásul a pultos lányokat mindig szeretik kinézni maguknak a férfiak. A lakhatását biztosítják elvileg a munkaadói, de gondolom az sem lehet túl higiénikus hely, ha egész télen senki rá sem nézett (a diszkó épületében kapnak egy szobát 5-en). Ti engednétek? Az apja teljesen ki van borulva, kiabált is vele. Ráadásul számítottunk rá, hogy legalább nyárra hazajön, hiszen egész évben csak hétvégenként láttuk.
Én szívem szerint nem engedném el, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.
Elnézést, lehet itt még a kérdéssel foglalkozni, vagy magán fórummá alakult az oldal?
Én engedném a lányomat, minden további nélkül.
08:51 kényszerítettek valakit? Ha nem akkor az csak félrebeszélés, hogy "senki sem volt ilyen előtte". Ugyan. Aki nem akar valamit, akinek van tartása, az képes nemet mondani. Ennyi a történet.
Amúgy kérdező, ennyi erővel az utcára se engedd ki, mert mi van ha valaki elkapja mert olyan szép... Ehhez nem kell elmenni a Balatonra.
"14-es, ezzel csak magadat minősítetted"
Kérdező! Most marhául mellé nyúltál, pedig csak az igazat írta a válaszoló.
Amúgy ha kollégista, akkor már valószínűleg régen túl is van ezeken a dolgokon...
A 07:16-os válaszoló eléggé konkrétan leírta, hogy mire lehet majd számítani.
Jómagam is végigdolgoztam már pár szezont a Balatonon, és Siófokon is.
Nem véletlenül kerülnek a pultba a lányok. Flörtölniük kell a vendégekkel és természetesen közben rávenni, hogy fogyasszanak. Ha nem csinál megfelelően nagy forgalmat, akkor ki fogják rúgni, vagy megy a konyhára pl.
Pultosként rengeteg pasas meg fogja hívni egy-egy italra, és nem fogja visszautasítani, mert ez neki plusz bevétel lesz.
Persze nem minden vendéggel tudja eljátszani majd, hogy "kamut" iszik, vagyis a nap végére már lesz benn nyomás, és lényegesen könnyebben lesz kapható bármire...
Azt meg szintén tapasztalatból mondom, hogy agyilag "teljesen át lesz nevelve". A kezdeti "félénksége" hamar elmúlik, és azt sem fogja tudni megmondani a nyár végér, hogy hányan fogták meg és mijét.
(Vagy, hogy kitől van a gyerek!)
...és van még egy közös dolog ezekben az alkalmi lányokban, hogy (egy-egy okosabbtól eltekintve) a szezon végén pont ugyanúgy nincsen egyetlen fillér megtakarításuk sem, mint ahogyan a szezon előtt!!
Én simán elengedném. Legalább dolgozik, pénzt keres, kicsit belekóstol az életbe. Megdugni, leitatni csak azt lehet, aki engedi.
Nem venném el tőle ezt a lehetőséget, ráadásul bulizni igazán nem is lesz ideje. Szóval nem félteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!