Te meddig engedned ki a 16 eves lanyodat este?
Hűha, milyen kemény itt mindenki...:D Megnézném, ahogy a 16 éves, a serdülés csúcspontján lévő lányotokat hogyan rendelitek haza hétvégén télen öt órakor, mert akkor sötétedik.:D
Engem annak idején 16 évesen éjfélig-egyig engedtek el hétvégén, de szigorúan azzal a feltétellel, hogy a fiú barátaim hazakísérnek (többször ellenőrizve is volt...). Persze volt, hogy úgy döntöttem, tojok a rendszerre, és később mentem haza... másnap egész nap csengett a fülem, akkora pofont kaptam, szóval azért volt szigor. De szerintem anyum még saját magát is szemberöhögte volna, ha kiejt olyat a száján, hogy "Menj csak szórakozni, de este ötkor itthon legyél, mert sötétedik!".:)
Én ugyanilyen feltételek mellett (van, aki hazakíséri, és jól ismerem a barátait) elengedném a lányomat éjfélig. De ez mind körülményfüggő. Ha például elém állna egy szál barátnőjével, hogy mennek ketten bulizni hajnalig, biztosan nem engedném el.
#9: Ez remek, csakhogy én nem erről beszéltem. Azért van még néhány árnyalat a "játszótéren füvező 16 évesek" és az "este ötkor otthon kell lennem 16 évesen" között. Azt sem írtam, hogy ájulj el, mert 16 éves a lányod.
Mindegy, nem vitázni akarok. De azért majd ha egyszer odaérsz, jussak majd eszedbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!