Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Te meddig engedned ki a 16...

Te meddig engedned ki a 16 eves lanyodat este?

Figyelt kérdés
Anya kozolte h 18eves koromig 10oranal tovabb nem fog elengedi sehova:(
2013. nov. 8. 18:42
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
81%
Sötétedésig. Alkalmanként, házibuli vagy mozi esetén tovább, de kapcsolattartással.
2013. nov. 8. 18:43
 2/50 anonim ***** válasza:
57%
9ig hétvégén.
2013. nov. 8. 18:44
 3/50 anonim ***** válasza:
51%
16 évesen sötétedésre hétvégén otthon a helyed,hétköznap meg iskola miatt szó sem lehet csavargásról.
2013. nov. 8. 18:45
 4/50 A kérdező kommentje:
Alkalom lenne most,igen. Hozzatennem hogy kisvarosrol van szo,nem egy veszelyes hely.
2013. nov. 8. 18:46
 5/50 A kérdező kommentje:
Sotetedesig? azaz 5 oraig?:D
2013. nov. 8. 18:48
 6/50 anonim ***** válasza:
0%
Hehe, igen, ha 5 kor sötét van, akkor addig. Suli után haza. Belehalós, mi?
2013. nov. 8. 18:49
 7/50 anonim ***** válasza:
62%
manapság az egész világ veszélyes hely :( Vigasztaljon, (tudom, hogy úgy sem fog...) hogy ha nem szeretne és tojna fejedre nem lenne ez a kérdés... A lányom még csak 8, már alig várom ezeket a meccseket... :D
2013. nov. 8. 18:50
 8/50 anonim ***** válasza:
82%

Hűha, milyen kemény itt mindenki...:D Megnézném, ahogy a 16 éves, a serdülés csúcspontján lévő lányotokat hogyan rendelitek haza hétvégén télen öt órakor, mert akkor sötétedik.:D

Engem annak idején 16 évesen éjfélig-egyig engedtek el hétvégén, de szigorúan azzal a feltétellel, hogy a fiú barátaim hazakísérnek (többször ellenőrizve is volt...). Persze volt, hogy úgy döntöttem, tojok a rendszerre, és később mentem haza... másnap egész nap csengett a fülem, akkora pofont kaptam, szóval azért volt szigor. De szerintem anyum még saját magát is szemberöhögte volna, ha kiejt olyat a száján, hogy "Menj csak szórakozni, de este ötkor itthon legyél, mert sötétedik!".:)

Én ugyanilyen feltételek mellett (van, aki hazakíséri, és jól ismerem a barátait) elengedném a lányomat éjfélig. De ez mind körülményfüggő. Ha például elém állna egy szál barátnőjével, hogy mennek ketten bulizni hajnalig, biztosan nem engedném el.

2013. nov. 8. 19:06
 9/50 anonim ***** válasza:
11%
Nem rendelem haza, alapszabály. Azért 16-os számtól nem kell elájulnom, és mélységesen odalennem. Nem tartunk ott, hogy szarjon a fejemre és a véleményemre, és azt csinálja, amit akar! Nem megnézni kell, ahogy hazarendelem, hanem megnézni azt, hogy vannak szabályok, és vannak engedmények és tiszteletben tartjuk őket. Úgy nem működik, hogy őfelsége 16 évesen azt csinál, amit akar, mert oda jut, mint azok, akiket most az ablakból látok, hogy este 7kor ismeretlen eredetű alkoholt isznak műanyagflakonból, eregetik a füstöt és alpári módon káromkodnak az ablak alatt. Az én gyerekem nem lesz közöttük, mert nem engedem meg neki!
2013. nov. 8. 19:09
 10/50 anonim ***** válasza:
89%

#9: Ez remek, csakhogy én nem erről beszéltem. Azért van még néhány árnyalat a "játszótéren füvező 16 évesek" és az "este ötkor otthon kell lennem 16 évesen" között. Azt sem írtam, hogy ájulj el, mert 16 éves a lányod.

Mindegy, nem vitázni akarok. De azért majd ha egyszer odaérsz, jussak majd eszedbe.:)

2013. nov. 8. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!