Elengednéd 15 éves lányodat egy koncertre? Az osztálytársa zenél, megy a fél osztály. De nem tudjuk, pontosan hol, (az Oktogon táján egy pubban), és hogy meddig tart? Este kilencig biztos, és még haza kell vonatoznia Vácra.
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 15:43
1/4 A kérdező kommentje:
A Bkv-n és a vonaton egyedül kell utaznia, mert a többiek bp-iek.
2012. okt. 20. 15:46
2/4 anonim válasza:
en jelenleg 18 eves vagyok, ha visszaporgethetnem az idot semmilyen koncerte, bulibe nem engedtem volna magamat, a tarsasagbol kiindulva. zulles. termeszetesn hisztiztem volna, de a kesobbiekben javamra valt volna:) persze ez egyenfuggo.
3/4 anonim válasza:
ha a fél osztály megy, akkor igazából nem sok mindentől kell tartani(szerintem).
4/4 anonim válasza:
rocktogon , mi?
sok füves és részeg..hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!