Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te engednéd a lányodat Siófokr...

Te engednéd a lányodat Siófokra dolgozni?

Figyelt kérdés

Lányom 19 éves, egyetemen tanul. Tegnap bejelentette, hogy kapott pultos állást Siófokon a nyárra, oda fog költözni. Én viszont nagyon féltem. Azért Siófok nagyon forgalmas, tele van ittas és még rosszabb, felelőtlen fiatalokkal, bármi történhet vele. Ráadásul a pultos lányokat mindig szeretik kinézni maguknak a férfiak. A lakhatását biztosítják elvileg a munkaadói, de gondolom az sem lehet túl higiénikus hely, ha egész télen senki rá sem nézett (a diszkó épületében kapnak egy szobát 5-en). Ti engednétek? Az apja teljesen ki van borulva, kiabált is vele. Ráadásul számítottunk rá, hogy legalább nyárra hazajön, hiszen egész évben csak hétvégenként láttuk.

Én szívem szerint nem engedném el, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.

2014. jún. 1. 23:02
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
11%
Engedném kéedező. Én 100%-os vagyok nem 52!!!
2014. jún. 2. 12:24
 42/58 anonim ***** válasza:
45%
Miért ne tanulhatna 19 évesen egy kis életet? Semmi baja nem lesz, pult mögött lesz és lesz ott rajta kívül más is, főnökség is aki figyel rá, nem gyerekről beszélünk már egyébként sem. Én évek óta lejárok Siófokra, imádom azt a helyet, szeretem egy évben 1x kiereszteni a gőzt, de ez nem azt jelenti hogy ott hű, de milyen rossz dolgokat csinálnánk. Nyár van, strandolunk, iszogatunk, bulizunk, jól érezzük magunkat és ennyi. Rengeteg biztonsági ember dolgozik ott is, nem kell aggódni. Én ilyen idősen közöltem anyuméknak, hogy megyek Rodoszra dolgozni csoporttársammal a nyári szünetben. Annyi kívánsága volt, hogy tudja pontosan hol, kinél fogunk dolgozni. Izgultak ők is, de nem tiltottak. Az meg, hogy valaki lenézi a pultos állást...én meg az ilyen embereket nézem le már bocsánat. 2 diplomám is van mégsem nézek le egy munkát sem. Egyetem alatt takarítottam, pultoztam, piacoztam, na és? Semmi bajom nem lett tőle...
2014. jún. 2. 12:27
 43/58 anonim ***** válasza:
58%

Itt sokan vendég szemszögből nézik az egészet, vagy egy fesztivált hasonlítanak össze egész nyárral ami teljesen más. Én nem engedném el a lányomat, persze már nem lenne beleszólásom de megpróbálnék beszélni vele, akkor már inkább egy fesztiválon legyen pultos ott is bulizhat.

Néhányan leírták a TÉNYLEGES tapasztalatokat, nekem is voltak barátnőim akik Siófokon voltak egy v. két nyáron, egyikre sem volt jó hatással... mondom ezt úgy, hogy eljárok bulizni/koncertre szóval nem egy otthonülő lány vagyok :D

2014. jún. 2. 12:52
 44/58 anonim ***** válasza:
34%

38.

Bocs, de te inkább kupiban dolgozhattál, nem discoban, ott vannak hasonló dolgok, egy discoban szinte ideje sincs beszélni a vendégekkel, nemhogy kedveskedni és piára hívatgatni magát.

2014. jún. 2. 13:15
 45/58 anonim ***** válasza:
59%

# 44/44 Discóban is fázisok vannak,valamikor nagyon sok meló van valamikor pedig alig alig...De ezt tudhatnád ha dolgoztál volna hasonló helyeken!

Bele kell törődni aki elmegy az éjszakába dolgozni az már nem ártatlan virágszál :)

2014. jún. 2. 13:21
 46/58 anonim ***** válasza:
44%
Mielőtt meghozza a végleges döntést, ami az ő joga 19 évesen, elmondanám az aggályaimat a munkával kapcsolatban. Azután lemennék vele meg az apjával Siófokra, megnézném a helyet, ahol dolgozni és lakni fog és lehetőleg beszélnék a tulajjal is. Remélhetőleg vagytok olyan viszonyban a lányotokkal, hogy ezt el tudja fogadni, már csak a ti megnyugtatásotok érdekében is.
2014. jún. 2. 13:27
 47/58 anonim ***** válasza:
37%

46,

ezt te se gondoltad komolyan, ugye? Egy 19 éves felnőtt nőt elkísérnek a szülei, hogy megnézzék, hogy hol fog dolgozni, s ki a főnők? :D

Nem a vendéglátóiparban dolgozom, de arra is érvényes, hogy ha valamelyik leendő FELNŐTT alkalmazottam a szüleivel jönne, az mehetne is azonmód haza!

2014. jún. 2. 13:32
 48/58 anonim ***** válasza:
77%
Elég komoly párkapcsolatom volt amikor elmentem egy elég neves éjszakai szórakozóhelyre dolgozni. Heti 3 nap sz-p-sz éjszaka + napközbe fősuli + besegítettem a családi vállalkozásba is. Hát nem volt egyszerű az éjszakai meló, de nem azért mert kikezdett volna bárki is velem, tényéeg idő nem lett volna rá, mert mikor elkezdődött a buli és még pangás volt akkor a készletemet kellett összeírnom, kasszát nyitni, standot előkészíteni, kihordani a jeges bödönöket, tálcákat stb. aztán beindult a nép akkor egyfeszt kiszolgáltam, időm nem volt még csak társalogni se nagyon, hajnalba mikor lement a buli akkor standolás, takarítás és olyan 6 körül mentem ki alig láttam úgy hozzá volt szokva a szemem a sötéthez, hogy fél órát még pislogtam kint. A "csűrhe" én csak így hívtam őket nem azért jöttek oda több százan szórakozni, hogy nekem csapják a szelet, vagy a kolléganőimnek hanem bulizni, meg piálni tök mind1 volt azoknak, hogy ki szolgálja ki őket. Nem azt mondom, hogy soha senki nem volt aki nem bókolgatott volna, de nem volt jellemző és soha nem kezdett ki velünk egyik vendég sem. + volt annyi biztonsági személyzet hogy figyeltek is ránk, de nem volt balhé ilyen téren.
2014. jún. 2. 13:33
 49/58 anonim ***** válasza:
63%

# 47/48

19 évesen még nem felnőtt nő :)

19 évesen még gyerek! :) Főleg a mostaniak!

2014. jún. 2. 13:44
 50/58 anonim ***** válasza:

49,

ha annyira gyerek, ne dolgozzon! Ilyen egyszerű.

Már egy diákmelóra jelentkező 16 évesnél is abszurd, ha a szülei kísérik el.

2014. jún. 2. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!