Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya meddig fog még haragudni...

Anya meddig fog még haragudni az érettségi miatt?

Figyelt kérdés

Már tudom a magyart, a törit, az angolt és a társadalomismeretet. Az utolsó ötös, a magyar, töri hármas és az angol kettes.

Nem a legjobbak magam is tudom, de anyut rosszabbul is érinti mint engem. Alig szól hozzám, ha igen akkor is szemrehányást tesz, kioktat és mindig elmondja mennyire csalódott. Szomorú vagyok, nem így akartam teljesíteni, de csak néhányan, ha tudok javítani így is.

Nem tudom meddig fog tartani nála ez az állapot, de ha tehetném inkább el is mennék otthonról, csak ne szembesítsen azzal nap mint nap, hogy mennyire hülye vagyok és értéktelen.

Egyetemre akart küldeni, még ki is fizette volna(bár most már kételkedek benne) csak jussak be.

Bennem látta a jövőt, mert a testvéreim közül csak én vihettem volna valamire. De nem így lett...

Mit csináljak? n

2014. máj. 28. 19:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
A 30-as vagyok, én a 28-as 77%-os vagyok, a 29-es valaki más :)
2014. máj. 28. 20:55
 32/38 anonim ***** válasza:

ne higgy neki, mindketten ugyanazok vagyunk :D

egyébként viccet félretéve:

emiatt még nem dőlt össze a világ, rengeteg más lehetőséged van még

2014. máj. 28. 21:03
 33/38 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak? n"

Jövőre javítasz majd. Akkor pénzbe kerül, de megcsinálod, és bebizonyítod mindenkinek, hogy vagy 'valaki'.

2014. máj. 28. 21:06
 34/38 anonim ***** válasza:
3%
Hova keveredtem én? Nálunk, mindenki úgy van, ha valami 3 as lesz érettségin akkor királyság van... Még, hogy mindenki min. 4 esre, mi a f @sz?
2014. máj. 28. 21:07
 35/38 anonim ***** válasza:
15%

gondolom te sem elit iskolába jársz... :)

egyébként én a matekomat és az emeltemet szúrtam el, a matek kereken 70%-os lett, lusta voltam és nem gyakoroltam rá eleget, az emelten pedig bepánikoltam

ha jól emlékszem 45 pont lett az írásbeli, viszont a szóbelimet majdnem max pontosra teljesítettem, így lett 65%-os az emeltem, ami ugyebár 5-ös (legalábbis két éve ennyinek számított)

most az ország egyik legnehezebb főiskolájára járok (PSZF <3 ) és egyszerűen imádom

2014. máj. 28. 21:12
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan végeztem annak idején.

Magyar 4es, matek, töri, biosz 3as, angol 2es.

Nem mentem egyetemre, hanem tanultam egy szakmát, ápolónô lettem. Jelenleg egy magánklinikán dolgozom havi 250-300 ezer forintért.

Szoval nem minden az egyetem. Van aki diplomával otthon ül, vagy Tescoba árufeltôltô éhbérért!

2014. máj. 28. 23:38
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

A szüleidet is meg lehet érteni. 4 éve készülsz valamire, ami 2-es 3-asra sikerült. A magyar első fele sima olvasás, a 10 éves unokahúgom megoldja. A második fele meg esszé írás. Semmi lexikális tudás nem kell hozzá.

Töri: leülsz a s.ggedre és két hét alatt megtanulod a 4 könyvet ami kell hozzá. Közben rájössz hogy minek jártál 4 évig törire kb feleslegesen.

A matek olyan hogyha rossz tanárod volt akkor szívás, akkor külön tanárt kell keresni. Pl én is hobbiból tanítgatok.

Angol: Külön tanár kell mindenképp, az iskolai angolt hagyjuk. 45 perc az óra, abból 20 perc az hogy ki hiányzik, a maradék időben pedig 30 különböző szinten álló embert kell tanítani. Vicc.

A helyedben én az októberi érettségire készülnél, angolból, magyarból és matekból mindenképp megpróbálnám újra. De a szüleid támogatása nélkül ez tényleg nem megy!

Ne hidd hogy emiatt a fél év miatt le fogsz maradni a többiektől, fognak ők csúszni az egyetem alatt. Azt ne csináld hogy most elmész dolgozni, mert akkor az életben nem fogod újra megtanulni ezeket a dolgokat, most kell.

HAJRÁ!!

L25

2014. máj. 29. 08:46
 38/38 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%

"Az utolsó (*társadalomismeret) ötös, a magyar, töri hármas és az angol kettes"

Ezzel egy baj van, de az eléggé nagy: hogy a legfontosabb, az idegen nyelv kettes.

A többi böszmeség, a lőtéri kutyát nem érdekli, csak menj át. Az angolnak viszont nagy hasznát vehetnéd, ha végre leülnél tanulni. Nem bántás, hanem tapasztalaton alapuló jó tanács.

2014. máj. 29. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!