Mit adtatok a gyereketeknek v. Ti mit kaptatok a köv. Alkalmakra? 18. Szülinap, érettségi, diplomaosztó
Szart se kaptam anyámtól. Ha ennél többet adsz neki, már jó vagy.
Egyik osztálytársam pl.: egy szép karórát kapott érettségire, a másik pénzt, a szokásos dolgokat.
Én akkor az ellen oldal lennék!
Az én fiam érettségire kapott egy H astrát.
Amikor felvették az egyetemre, kapott egy lakást is,és így nem kell albérletre költeni, főleg nem kollégiumra, ahol nem is tud tanulni a gyerek, hanem állandóan iszik, szórakozik..Így a tanulásra összpontosít, és most lesz nemsokára az egyetemnek is vége !
Egy afrikai úttal szeretném meglepni, ha végez a sulival.
És ahogy itt írta vki...honnan van pénz?
Dolgozok, vállalkozó vagyok.
Ötös vállalkozó: Nagy kamu vagy.
Én sem kaptam semmi különlegeset ezekre az alkalmakra. Igazság szerint nem is tudtam, hogy jár bármi is, amíg rá nem jöttem, hogy a többieket elhalmozzák különféle ajándákokkal.
Egyetemen egy fiú éppen hogy csak átment kettessel az utolsó vizsgáján, és sietett haza, mert a szülei ennek alkalmából elmentek együtt vele egy drága étterembe ünnepelni. Én szín ötös voltam végig, és nem kaptam semmit érte. Így sem érzem magamat szegényebbnek lelkileg... persze, bánt valahol, meg jólesett volna valami apróság mondjuk érettségire akár, de hát ez van.
Gondoltam, ha leírom, hogy mit kapott a fiam, kiválthat bizonyos negatív érzelmeket egyesekből, sebaj, megszoktam már hogy irigykednek, de mikor azt mondom hogy szinte egész nap talpon vagyok, hajtom a munkát, akkor senki sem akar cserélni!
6 os.
Az ismeretségi körömben, mondhatni még szűkmarkú is voltam.Pl a h astra miatt!
4 Attól függ hogy vezeted be a gyerekednél. Nálunk családi szinten sincs ez a rongyrázás. A lányom is ballaghott, de pár szál virágon kívűl nem nyomtunk és ha tehettük volna akkor sem nyomtunk volna neki pénzt stb-t.
És tudod mit: boldog volt, és örült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!