Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit adtatok a gyereketeknek...

Mit adtatok a gyereketeknek v. Ti mit kaptatok a köv. Alkalmakra? 18. Szülinap, érettségi, diplomaosztó

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Gy irigykem akik ilyeneket tudnak adni. Én is dolgozom 40 éve becsületesen de hitel megélhetés miatt még vacsorát se tudok kifizetni.

Nem tudom mit tegyek . A barátai azokat katák/kapják amiket leirtam..pedig szeretem a gyerekem mindent megtennék érte de pénzt nem tudok gyártani.havi 150 ből nem telik

2013. aug. 31. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 Ne aggódj, és ne légy bánatos. Nem az a lényeg hogy mit adnak ballagásra, hanem az milyen embert faragtál a gyerekből. Fel a fejjel:)
2013. aug. 31. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja a 12-es. :) Mit dolgozol?
2013. aug. 31. 17:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Tanárnő vagyok nem fizetnek túl pedig plussz óráim is vannak, vérzik a szívem látom hogy a gyerek szégyenli a helyzetet meg fáj a szíve hogy ő csak plüssálatkat kapott 18. Szülinapra is meg 2000 ftot.és itthon főztem vacsorát.mások meg étterembe mentek.
2013. aug. 31. 17:40
 15/23 anonim ***** válasza:

14 Ne légy bánatos, gondolj bele tiéd az egyik legnagyszerűbb hivatás (kisembereket elinditani az életbe), és amit adtál a gyerekednek eddig az pénzben nem mérhető.

Persze hogy van mikor nagyon fáj az embernek, de ha ezekre tekint akkor könnyűvé válik. Legalább elmondhatod, hogy a gyereked nem követelődző.

2013. aug. 31. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Ellenben évente van 2 hónap szabid, kérdező.

Én sem kaptam semmi különlegeset ezekre az alkalmakra, de nem irígykedem, ha valaki kocsit, vagy lakást kap, inkább örülök, hogy neki könnyebb lesz elinduln ia az életben.

Ráadásul aki kreatív és ügyesen választ profilt, meg tudja magának mindezt teremteni, igaz rengeteg munkával, stresszbetegségekkel, nem tudom megéri-e.

2013. aug. 31. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

18. szülinapom és ballagás közt pár nap telt el, összevont ajándékot kaptam. Szülőktől telefont, nagyszülőtől laptopot.

Érettségi szóbeli után megittunk egy pohár pezsgőt, rendeltünk pizzát és örültem,hogy túlestem rajta.

Diplomaosztóról még nem tudok nyilatkozni.

2013. aug. 31. 17:49
 18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm. A sírás határán vagyok most is. Attól félek hogy mi lesz ha a gyerekem nem fog szeretni emiatt? Tudjátok nem volt egyszerű felnevelni.. Sok lemondással járt részemről, sajnos nekem senkim sincs mármint rokonom így azt is nehéz volt megértetni vele ő miért csak tőlem kap ajándékot karácsonykor neki miért nem hoz a Jézuska máshova, mi miért nem megyünk rokonokhoz miért nincs mamája papája. Állami gondozott voltam. A fiam apja azt mondta nem vállal sem engem sem a gyereket, elvetetni nem akartam. Egy lakást sikerült összehoznom de hitellel persze ha meghalok az övé lesz, de most nem tudok neki venni mint a barátjának a szülei. Jól tanul a fiam az orvosit kezdi államin és ott sok a tehetős. Most újságolta a leendő csoporttársa emailben neki hogy kapott egy lakást hogy ne kelljen albérletbe mennie de panaszolta hogy csak 42 nm, és a szülei azt ígérték késöbb kap nagyobbat mert ez csak kezdő lakás. Nos mi 36 nmen lakunk.és van egy 10 nmes galéria ami úgy mond a fiam "szobája" és erre is még hitel van nem tudunk nagyobba menni.
2013. aug. 31. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
36%

13-as vagyok.

Ó, tényleg nagyon szép hivatásod van. :) Én össze-vissza büszkélkednék mindenhol, ha az anyukám tanárnő lenne. Tényleg ne aggódj, a pénz és az ajándékok nem minden. Mi is elég szűkösen élünk. Van néhány gazdag ismerősöm, akik azon problémáztak nekem, hogy nem tudják eldönteni a családdal, hogy melyik külföldi országot válasszák a nyaralásra. Az ilyenek nagyon szíven találnak, de ahogy elnézem, én sokkal boldogabb vagyok, mint ők. Sokkal gazdagabb vagyok érzelmileg, mert sokat küzdök, sokkal csodásabb anyukám van, testvéreim, párom, mint nekik. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de ez a fontos. Lehet, hogy a fiad kitűnő orvos lesz, kitűnő fizetéssel, ami megoldja majd a gondjaitokat - ezek mind változhatnak, de a szeretet az állandó.

2013. aug. 31. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm a lepontozást amiért a kérdésre válaszoltam.
2013. aug. 31. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!