Mit adtatok a gyereketeknek v. Ti mit kaptatok a köv. Alkalmakra? 18. Szülinap, érettségi, diplomaosztó
Gy irigykem akik ilyeneket tudnak adni. Én is dolgozom 40 éve becsületesen de hitel megélhetés miatt még vacsorát se tudok kifizetni.
Nem tudom mit tegyek . A barátai azokat katák/kapják amiket leirtam..pedig szeretem a gyerekem mindent megtennék érte de pénzt nem tudok gyártani.havi 150 ből nem telik
14 Ne légy bánatos, gondolj bele tiéd az egyik legnagyszerűbb hivatás (kisembereket elinditani az életbe), és amit adtál a gyerekednek eddig az pénzben nem mérhető.
Persze hogy van mikor nagyon fáj az embernek, de ha ezekre tekint akkor könnyűvé válik. Legalább elmondhatod, hogy a gyereked nem követelődző.
Ellenben évente van 2 hónap szabid, kérdező.
Én sem kaptam semmi különlegeset ezekre az alkalmakra, de nem irígykedem, ha valaki kocsit, vagy lakást kap, inkább örülök, hogy neki könnyebb lesz elinduln ia az életben.
Ráadásul aki kreatív és ügyesen választ profilt, meg tudja magának mindezt teremteni, igaz rengeteg munkával, stresszbetegségekkel, nem tudom megéri-e.
18. szülinapom és ballagás közt pár nap telt el, összevont ajándékot kaptam. Szülőktől telefont, nagyszülőtől laptopot.
Érettségi szóbeli után megittunk egy pohár pezsgőt, rendeltünk pizzát és örültem,hogy túlestem rajta.
Diplomaosztóról még nem tudok nyilatkozni.
13-as vagyok.
Ó, tényleg nagyon szép hivatásod van. :) Én össze-vissza büszkélkednék mindenhol, ha az anyukám tanárnő lenne. Tényleg ne aggódj, a pénz és az ajándékok nem minden. Mi is elég szűkösen élünk. Van néhány gazdag ismerősöm, akik azon problémáztak nekem, hogy nem tudják eldönteni a családdal, hogy melyik külföldi országot válasszák a nyaralásra. Az ilyenek nagyon szíven találnak, de ahogy elnézem, én sokkal boldogabb vagyok, mint ők. Sokkal gazdagabb vagyok érzelmileg, mert sokat küzdök, sokkal csodásabb anyukám van, testvéreim, párom, mint nekik. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de ez a fontos. Lehet, hogy a fiad kitűnő orvos lesz, kitűnő fizetéssel, ami megoldja majd a gondjaitokat - ezek mind változhatnak, de a szeretet az állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!