Mit adtatok a gyereketeknek v. Ti mit kaptatok a köv. Alkalmakra? 18. Szülinap, érettségi, diplomaosztó
Minden szülinapomkor étterembe megyünk. Nem puccosba, nem eszünk homárt kaviárral, de elmegyünk.
A 18. születésnapomra pénzt kaptam a szüleimtől, virágot, egy üveg pezsgőt, amit közösen ittunk meg és egy szerencsehozó bambuszt.
Ballagásra csokrot kaptam, pénzt (10.000 ft-ot talán, már nem emlékszem) és persze a rokonsággal étterembe mentünk. Ezt is a szüleim fizették, szóval ez is az ajándék része.
Nem kaptam sem autót, sem lakást, sem jogosítványt, de azóta is segítenek minden hónapban kapok 20-30ezer forintot, de mindig dolgozom is. Így kijön az albérlet, az ennivaló, a szórakozás is.
Mindkét szülőm dolgozik, apukámnak két állása is van. Havi kb. 200.000-250.000 Ft a bevétele a családnak. Nem vagyunk milliomosok, de soha nem szenvedtünk hiányt semmiben a tesómmal.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!