Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit adtatok a gyereketeknek...

Mit adtatok a gyereketeknek v. Ti mit kaptatok a köv. Alkalmakra? 18. Szülinap, érettségi, diplomaosztó

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le.
2013. aug. 31. 18:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Mi megtehettük volna, hogy el halmozzuk a gyereket mindenféle drága ajándékkal, de nem tettük. 18. szülinapjára megígértük neki, ha meg lesz addigra a nyelvvizsgája akkor fizetjük neki a jogosítvány és a hozzá tartózó vizsgákat. Meg lett a nyelvvizsga mehetett jogosítványt csinálni. A férjemmel fogattak, ha az érettségije szín kitűnő lesz és fel veszik egyetemre akkor a legjobb barátnőjével egy 2 szobás albérletbe mennek és mi fizetjük. Nagyon sokat tanult érte, sikerült is neki szépen az érettségi, fel is vették Őt is és a barátnőjét is ahova szerettek volna menni. Kerestünk albérletet kauciót kifizettük és fizetjük neki az albérletet. Most kezdik majd szeptemberbe az egyetemet, diploma osztóra nem szeretnénk neki semmi nagy ajándékot vagy egy kis pénz adunk neki vagy egy arany nyakláncot. Nekünk is van olyan ismerősünk aki a kettes érettségiért autót kapott, a lányomnak azért, hogy valamit meg kapjon azért keményen meg kell dolgoznia érte.
2013. aug. 31. 23:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Minden szülinapomkor étterembe megyünk. Nem puccosba, nem eszünk homárt kaviárral, de elmegyünk.

A 18. születésnapomra pénzt kaptam a szüleimtől, virágot, egy üveg pezsgőt, amit közösen ittunk meg és egy szerencsehozó bambuszt.

Ballagásra csokrot kaptam, pénzt (10.000 ft-ot talán, már nem emlékszem) és persze a rokonsággal étterembe mentünk. Ezt is a szüleim fizették, szóval ez is az ajándék része.

Nem kaptam sem autót, sem lakást, sem jogosítványt, de azóta is segítenek minden hónapban kapok 20-30ezer forintot, de mindig dolgozom is. Így kijön az albérlet, az ennivaló, a szórakozás is.

Mindkét szülőm dolgozik, apukámnak két állása is van. Havi kb. 200.000-250.000 Ft a bevétele a családnak. Nem vagyunk milliomosok, de soha nem szenvedtünk hiányt semmiben a tesómmal.

21L

2013. szept. 1. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!