Mért ilyen velem? Talán túl reagálom? 19/L
Csak én fújom fel a dolgot?
Ma végre megtudtam az ìrásbeli érettségi eredményét. Igaz nem lett valami fènyes ezt alá támasztom. De örülök, hogy ennyi összejött.
Felhìvtam telefonon elmondtam neki az eredményeket mindjárt azt kérdezte hogy meghùztak-e valamiből? Mondtam nem csak mindenből szòbeliznem kell sajna matekbòl is.
Mikor hazajött mindjárt mindenen kiakadt. Felhoztam az eredményeket még annyit se mondott rá, hogy ügyes vagy. Vagy hogy jò ez îgy majd feljavitod a szòbelivel.
Megértem, hogy fáradt mert este 6 ra ér haza de akkor is.
Mit tudok evvel kapcsolatba csinálni?
Kicsoda?
Anyád? Tesód? A barátod?
Matekból akkor kell menni szóbelizni ha nem érted el a 25 pontot, de elértél 10 pontot.
Ti is olyan ösztönző válaszokat tudtok adni, hogy az tök szar érzést kelt az emberben. :S
De abba nem gondol bele valaki, aki ilyet ír, hogy mondjuk valami olyan ok miatt nem sikerül valakinek úgy egy érettségi tárgyból levizsgázni, hogy meglegyen a 25% csak.
Ha MATEK tanár is azt mondta, hogy nehéz volt a matek érettségi és ezt nem csak egytől hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!