Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyen velem? Talán túl...

Mért ilyen velem? Talán túl reagálom? 19/L

Figyelt kérdés

Csak én fújom fel a dolgot?

Ma végre megtudtam az ìrásbeli érettségi eredményét. Igaz nem lett valami fènyes ezt alá támasztom. De örülök, hogy ennyi összejött.

Felhìvtam telefonon elmondtam neki az eredményeket mindjárt azt kérdezte hogy meghùztak-e valamiből? Mondtam nem csak mindenből szòbeliznem kell sajna matekbòl is.

Mikor hazajött mindjárt mindenen kiakadt. Felhoztam az eredményeket még annyit se mondott rá, hogy ügyes vagy. Vagy hogy jò ez îgy majd feljavitod a szòbelivel.

Megértem, hogy fáradt mert este 6 ra ér haza de akkor is.

Mit tudok evvel kapcsolatba csinálni?

2013. jún. 4. 18:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Kicsoda?

Anyád? Tesód? A barátod?

2013. jún. 4. 18:52
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
Szóbelire maximálisan felkészülsz....Mást nem sajnos.
2013. jún. 4. 18:59
 3/39 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat anyukám.
2013. jún. 4. 19:01
 4/39 anonim ***** válasza:
92%
hát az elég béna, ha a matekkal mehetsz szóbelizni :) erre én sem mondanám, hogy ügyes vagy.. illetve ha az a kérdés, hogy átmentél e, nem lehetsz egy iq bajnok, nem csoda, hogy még ezt is túlreagálod, nem tudod eflmérni a helyzeteket
2013. jún. 4. 19:01
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mit gondolsz rólam, mert azaz én dolgom és a szüleim dolga, hogy a matekom mért sikerült így.
2013. jún. 4. 19:04
 6/39 anonim ***** válasza:
56%
A matek és fizika a legtöbb embernek nem megy, nekem sem.
2013. jún. 4. 19:09
 7/39 anonim ***** válasza:
84%
De matekból csak akkor kell menni szóbelizni ha megbuktál az írásbelin, nem??? Nincs ezen mit szépíteni, megbuktál, ne várj érte dicséretet. Tanulj ezerrel a szóbelikre és próbálj javítani valamennyit az eredményeken! Sok sikert!!!
2013. jún. 4. 19:18
 8/39 A kérdező kommentje:

Matekból akkor kell menni szóbelizni ha nem érted el a 25 pontot, de elértél 10 pontot.

Ti is olyan ösztönző válaszokat tudtok adni, hogy az tök szar érzést kelt az emberben. :S

2013. jún. 4. 19:29
 9/39 anonim ***** válasza:
63%
mondjuk hülye dolog hogy 20% se lett meg azon a matek érettségin amit egy jól felkészült 6. meg ír legalább ~30-40% ra ...
2013. jún. 4. 19:32
 10/39 A kérdező kommentje:

De abba nem gondol bele valaki, aki ilyet ír, hogy mondjuk valami olyan ok miatt nem sikerül valakinek úgy egy érettségi tárgyból levizsgázni, hogy meglegyen a 25% csak.

Ha MATEK tanár is azt mondta, hogy nehéz volt a matek érettségi és ezt nem csak egytől hallottam.

2013. jún. 4. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!