Mért ilyen velem? Talán túl reagálom? 19/L
Csak én fújom fel a dolgot?
Ma végre megtudtam az ìrásbeli érettségi eredményét. Igaz nem lett valami fènyes ezt alá támasztom. De örülök, hogy ennyi összejött.
Felhìvtam telefonon elmondtam neki az eredményeket mindjárt azt kérdezte hogy meghùztak-e valamiből? Mondtam nem csak mindenből szòbeliznem kell sajna matekbòl is.
Mikor hazajött mindjárt mindenen kiakadt. Felhoztam az eredményeket még annyit se mondott rá, hogy ügyes vagy. Vagy hogy jò ez îgy majd feljavitod a szòbelivel.
Megértem, hogy fáradt mert este 6 ra ér haza de akkor is.
Mit tudok evvel kapcsolatba csinálni?
De most tényleg azt várod, hogy mindenki dicsérjen meg ,mert elértél 100 pontból tízet???
Megírták még rajtad kívül ezt a feladatsort párezren. Ne nyavajogj, ne sajnáltasd magad, TANULJ A SZÓBELIRE, és ne csak matekból, hanem a többiből is!!!
Figyelj, annak mi értelme van, ha azért is dicsér, ha rossz eredményt érsz el? Őszintén, szerintem annak nem lenne értelme, ha hazudna és eljátszaná, hogy de okos vagy, mikor nem.
Márpedig ha meghúztak matekból, az minden, csak nem jó eredmény.
Megertem anyadat!
Matekbol szobelizni nagyon ciki.. 0 keszulessel 82 pontom lett..
Valaki reál, valaki humán tárgyakból jó.
Az a hülye, aki lehülyézi a kérdezőt, mert rossz matekos.
És még le lettem pontozva...
Hogy nem lehet azt ép ésszel felfogni, hogy NEM MINDENKI REÁLOS???
15-ös
Egy kettest mindenki ki tud szenvedni magából, maximum több erőfeszítést igényel. Én egész gimi alatt szörnyű voltam matekból, tényleg, de érettségi előtt nekiálltam és tanultam, simán meglett egy erős hármas. (A magyarom pedig azt hiszem olyan 84-85% lett, az esszém maximum pontos.) Az erős tantárgyaimra szinte nem készültem semmit, pl. angolra tényleg egy percet sem, csak besétáltam. De 19 évesen, felnőtt emberkén egyértelműnek kellene lennie, hogy ami nem megy jól, abból is legalább minimum szintet teljesíteni kell.
Azert 20-25 pontot a legbutabbak is ossze tudnak kaparni!
A 10 pontra semmi mentseg nincs a lustasagon es a butasagon kivul. A kerdezo fel sem tudja merni a helyzetet... Nincs valami mentalis problemad?
Szegeny szuleid csak azt vartak toled hogy ne bukj.. Ennyire tartanak teged.
Ez annyira szanalmas rad nezve..
Ne haragudj de az érettségi, a középszintű az nem egy akkora kunszt, hogy reálosnak kell lenni, hogy sikerüljön...
Én reálos vagyok...utálom a törit mégis 4 es lett az irodalmam is, azt elcsesztem.... Az, hogy reálos vagyok azt jelentette,hogy 90 %felett teljesitek...megvolt.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek így sikerül, mint nekem, de bukni matekból az gáz, még akkor is, ha nehéz volt .7. Osztálytól minden évben megírtam, 3asnál rosszabb nem lett, úgy, hogy volt feladat, amihez nem tudtam hozzászólni sem, hiszen nem tanultam még.
Tanulj, hogy jobban sikerüljön a szóbeli, menj el tanárhoz, aki gyakorol veled matekot, mert azt nem lehet tanulni, érteni kell, ha nem érted az azt jelenti, hogy sz...tál rá már általános iskolás korodtól, legalább próbálj meg behozni valamit, hogy az összefüggések meglegyenek...
2 esre fizikából kémiából és matekból a fügvénytáblázatban leírtakkal lelehet érettségizni, mindent szépen leírtak benne, minden összefüggést is... Tanulmányozd, hogy legalább azt tudd, mit hol kell keress benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!