Anya meddig fog még haragudni az érettségi miatt?
Már tudom a magyart, a törit, az angolt és a társadalomismeretet. Az utolsó ötös, a magyar, töri hármas és az angol kettes.
Nem a legjobbak magam is tudom, de anyut rosszabbul is érinti mint engem. Alig szól hozzám, ha igen akkor is szemrehányást tesz, kioktat és mindig elmondja mennyire csalódott. Szomorú vagyok, nem így akartam teljesíteni, de csak néhányan, ha tudok javítani így is.
Nem tudom meddig fog tartani nála ez az állapot, de ha tehetném inkább el is mennék otthonról, csak ne szembesítsen azzal nap mint nap, hogy mennyire hülye vagyok és értéktelen.
Egyetemre akart küldeni, még ki is fizette volna(bár most már kételkedek benne) csak jussak be.
Bennem látta a jövőt, mert a testvéreim közül csak én vihettem volna valamire. De nem így lett...
Mit csináljak? n
egyetemen mit tanultál volna? nincs ahhoz kapcsolódó okj?
amúgy ne csak számokban meg kézügyességben gondolkozz, mert van egy csomó terület még ahol elhelyezkedhetsz.
de én tanultam...szorgalmas voltam, odafigyeltem a jegyeimre. Év végén mindenből 4-5 lettem.
Egyszerűen csak elb*sztam, de inkább ne írtam volna ki a kérdést, mert itt is csak megkapom, hogy még egy balek is megcsinálja minimum négyesre, de én bezzeg nem...
Jogi asszisztenst jelöltem be. Nincs, ami meg még tetszene, oda szükséges a nyelv. De hát abból se vagyok jó...
Nagyon elvagyok keseredve, nem lesz belőlem semmi.
Külön az írásbelire nincs értelme megállapítani az osztályzatot, majd a szóbelivel együtt. Melyik hány pontos lett?
Ami a továbbtanulást illeti, nézz körül okj-s tanfolyamokon, hogy melyik érdekel. Milyen szakra jelentkeztél egyetemre? Ha csak elszórtad az érettségit, de amúgy szorgalmas és jó tanuló vagy, még lehet, hogy menne az egyetem.
Anyukádat te ismered, hogy mennyire haragtartó, de majd megbékél. Nem szép tőle, hogy ahelyett, hogy melléd állna, még ő is nehezíti a helyzetedet.
Semmiből nem tettem emeltet.
Tantárgyanként pedig az angolt és a töri kivéve, mindenből negyven tétel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!