Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya meddig fog még haragudni...

Anya meddig fog még haragudni az érettségi miatt?

Figyelt kérdés

Már tudom a magyart, a törit, az angolt és a társadalomismeretet. Az utolsó ötös, a magyar, töri hármas és az angol kettes.

Nem a legjobbak magam is tudom, de anyut rosszabbul is érinti mint engem. Alig szól hozzám, ha igen akkor is szemrehányást tesz, kioktat és mindig elmondja mennyire csalódott. Szomorú vagyok, nem így akartam teljesíteni, de csak néhányan, ha tudok javítani így is.

Nem tudom meddig fog tartani nála ez az állapot, de ha tehetném inkább el is mennék otthonról, csak ne szembesítsen azzal nap mint nap, hogy mennyire hülye vagyok és értéktelen.

Egyetemre akart küldeni, még ki is fizette volna(bár most már kételkedek benne) csak jussak be.

Bennem látta a jövőt, mert a testvéreim közül csak én vihettem volna valamire. De nem így lett...

Mit csináljak? n

2014. máj. 28. 19:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

egyetemen mit tanultál volna? nincs ahhoz kapcsolódó okj?

amúgy ne csak számokban meg kézügyességben gondolkozz, mert van egy csomó terület még ahol elhelyezkedhetsz.

2014. máj. 28. 19:49
 12/38 A kérdező kommentje:

de én tanultam...szorgalmas voltam, odafigyeltem a jegyeimre. Év végén mindenből 4-5 lettem.

Egyszerűen csak elb*sztam, de inkább ne írtam volna ki a kérdést, mert itt is csak megkapom, hogy még egy balek is megcsinálja minimum négyesre, de én bezzeg nem...

2014. máj. 28. 19:52
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Véleményem szerint ne idegeskedj ezen. Sztem örülj h megvan. Nem attól lesz vki jó ember h hány papír van a kezében. Attól leszel értékes aki te vagy és nem attól h a tanári kar milyen jegyet írt az érettségidre. Nyilván egyetemhez vagy főiskolához ez kevés de ne keseredj el ennyire. Anyukád csak jót akart neked de hidd el idővel megnyugszik. Ezért nem kell öngyilkosnak lenni.
2014. máj. 28. 19:53
 14/38 anonim ***** válasza:
83%
hjaj kétszer írtam az "annyira nem gáz"-t
2014. máj. 28. 19:54
 15/38 A kérdező kommentje:

Jogi asszisztenst jelöltem be. Nincs, ami meg még tetszene, oda szükséges a nyelv. De hát abból se vagyok jó...

Nagyon elvagyok keseredve, nem lesz belőlem semmi.

2014. máj. 28. 19:57
 16/38 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom emelteztél e valamiből, de ha nem tantárgyanként azt a 20-25 tételt tényleg nem nagy kunszt megtanulni...
2014. máj. 28. 19:59
 17/38 anonim ***** válasza:
83%

Külön az írásbelire nincs értelme megállapítani az osztályzatot, majd a szóbelivel együtt. Melyik hány pontos lett?

Ami a továbbtanulást illeti, nézz körül okj-s tanfolyamokon, hogy melyik érdekel. Milyen szakra jelentkeztél egyetemre? Ha csak elszórtad az érettségit, de amúgy szorgalmas és jó tanuló vagy, még lehet, hogy menne az egyetem.

Anyukádat te ismered, hogy mennyire haragtartó, de majd megbékél. Nem szép tőle, hogy ahelyett, hogy melléd állna, még ő is nehezíti a helyzetedet.

2014. máj. 28. 20:00
 18/38 A kérdező kommentje:

Semmiből nem tettem emeltet.

Tantárgyanként pedig az angolt és a töri kivéve, mindenből negyven tétel van.

2014. máj. 28. 20:00
 19/38 anonim ***** válasza:
82%
Én nem aggódnék annyira, egyetemen így is úgy is fizetni kell, alig van állami hely, oda meg egy "átlag" 4 vagy 5ös se elég. Sőt pluszpontok nélkül esély sincs amúgy se. Mást nem tudsz tenni, mint hogy megpróbálod megbékíteni, idővel, addig is megteszed amit tudsz, nyáron meg szorgalmasan próbálsz dolgozni, pénzt keresni. Ha látja az igyekezetet, biztos ő is besegít a fizetésbe. Mondjuk igaza van, azért ennél jobb is lehetett volna, főleg az angol, azért a 2 eléggé azt sejteti, hogy nem készültél eleget:S Vagy, hogy nem megy tényleg. De mondom nem ítélkezek, te tudod, amúgy meg szóbelivel próbáld meg ezeket felhúzni, időd még van tanulni.
2014. máj. 28. 20:03
 20/38 anonim ***** válasza:
74%
amúgy nekem nem egy osztálytársamnak lett pocsék az érettségije, az egyik épp hogy csak megkapta a 2-est magyarból, majdnem megbukott és mégis felvették fősulira. bár lehet, hogy nem alapképzésre, hanem felsőfokúra, amúgy oda is kevesebb pont kell. meg vannak ám tök jó ingyenes okj-s szakok is, oda tök mindegy, milyen az érettségid
2014. máj. 28. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!