Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya meddig fog még haragudni...

Anya meddig fog még haragudni az érettségi miatt?

Figyelt kérdés

Már tudom a magyart, a törit, az angolt és a társadalomismeretet. Az utolsó ötös, a magyar, töri hármas és az angol kettes.

Nem a legjobbak magam is tudom, de anyut rosszabbul is érinti mint engem. Alig szól hozzám, ha igen akkor is szemrehányást tesz, kioktat és mindig elmondja mennyire csalódott. Szomorú vagyok, nem így akartam teljesíteni, de csak néhányan, ha tudok javítani így is.

Nem tudom meddig fog tartani nála ez az állapot, de ha tehetném inkább el is mennék otthonról, csak ne szembesítsen azzal nap mint nap, hogy mennyire hülye vagyok és értéktelen.

Egyetemre akart küldeni, még ki is fizette volna(bár most már kételkedek benne) csak jussak be.

Bennem látta a jövőt, mert a testvéreim közül csak én vihettem volna valamire. De nem így lett...

Mit csináljak? n

2014. máj. 28. 19:24
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
31%
Hát, megértem, hogy csalódott. Amit ma érettséginek csúfolnak, azt bárki meg tudná csinálni legalább négyesre. Ha ez nem ment, akkor az egyetem tényleg esélytelen. Nem tudsz mit csinálni, csak tanulj, hátha a szóbelikkel kicsit javítani tudsz a dolgokon.
2014. máj. 28. 19:31
 2/38 A kérdező kommentje:
...
2014. máj. 28. 19:34
 3/38 anonim ***** válasza:
65%
Igaza van Édesanyádnak. Idő kell míg leül a dolog, de inkább gondolkozz azok mi lesz a folytatás, javítsd ki a jegyeidet jövőre.
2014. máj. 28. 19:34
 4/38 A kérdező kommentje:
Öngyilkoság.
2014. máj. 28. 19:35
 5/38 A kérdező kommentje:
ss*
2014. máj. 28. 19:35
 6/38 anonim válasza:
93%
Semmit. Próbálj megnyugodni és beszéljétek meg ezt a dolgot az egyetemmel eggyütt. Higgadtan. Talán csalódott, de akkor is az édesanyád és az édesanyák ölni tudnának a gyerekeikért. Attól, hogy az érretségid nem a legjobb,attól ő ugyanúgy fog szeretni. :) Egy szerető anyának mindegy, hogy a gyereke egy Einstein vagy épp egy kukás. (ezt csak példaként mondtam) is az ő gyereke.
2014. máj. 28. 19:37
 7/38 anonim ***** válasza:
89%
szerintem ilyen jegyekkel ne gondolkozz egyetemen, a helyedben szakmát tanulnék és az angolt hoznám fel valami jó szintre.
2014. máj. 28. 19:42
 8/38 A kérdező kommentje:

De nem tudom mi legyek...milyen szakmát? Nincsen kézügyességem, nem tudok számolni.

Hülye, életképtelen,s*gg vagyok inkább dögölnék meg

2014. máj. 28. 19:45
 9/38 anonim ***** válasza:
39%

Igaza van az első válaszadónak.

Anyudnak igaza van. A mai érettségi követelmény egy olyan diáknál aki rendesen tanul nem okoz gondot.

Anyud most csak annyit lát ebből, hogy egész évben nem igazán foglalkoztál a tanulással. Így sok esélyt nem adtál magadnak. Egyetemet szerintem hanyagoljátok. Ha az érettségi ennyire nem megy, az egyetem csak pénzkidobás lenne.

2014. máj. 28. 19:47
 10/38 anonim ***** válasza:
62%
akkor fog megenyhülni, ha felvesznek egyetemre. vannak olyan szakok, amihez nem kell olyan sok pont, pl természettudományi kar, ha a matekod jó lesz, akkor lehet esélyed bejutni. legalábbis, amikor még én érettségiztem asszem fizika szakhoz csak 180 pont kellett, de lehet, hogy rosszul emlékszem, matekhoz sem sokkal kellett több. én nem oda jelentkeztem, csak láttam a felvi könyvben. ha meg nem vesznek fel sehova, tehetsz javító érettségit. annyira nem gáz, ha egy éved emiatt "elúszik", annyira nem gáz, sokaknak az egyetemen úsznak el az évei.
2014. máj. 28. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!