Ti mit tennétek a helyemben?!
21/30 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálom.Ezt el kell fogadni tudni kell ezzel a tudattal élni.Nekem sincsen szép multam mégis boldog és sikeres vagyok :).Fogadd el és egyszer suli után kérd meg, hogy beszéljetek, de nem úgy mint tanár-diák
2014. máj. 21. 21:00
"Ha kamu lenne,hogy tudták leélni nagyon sokan az életüket úgy,hogy örökbe voltak fogadva,de nem tudtak róla? ..."
Még a szövegértés se megy, kiscsibém!
Ha örökbe fogadtak, akkor te semmilyen körülmények között nem olvashatnád a tanárod nevét a születési anyakönyvi kivonaton! Ezért is lehet eltitkolni.
Ha viszont nevelőszülőknél vagy, AZT a nevelőszüleid nem tudták volna eltitkolni előled a gyámhatósági ellenőrzések miatt.
Még most se tiszta, hogy miért hazudsz rosszul?
2014. máj. 21. 21:02
23/30 A kérdező kommentje:
Leülök vele beszélni,majd valamikor..nem vagyunk jóban,legalábbis mikor tanított,utolsó hagyj békén,van elég problémám,nem hiányzol te is..
Ne legyél már ennyire érthetetlen.
Hogy hogyan tudják leélni sokan úgy az életüket, hogy fogalmuk sincs az örökbe adásról? Úgy édesem, hogy ha valakit örökbe fogadtak, akkor annak a régi nevek mind törlődnek, és az örökbefogadó szülők neve áll mindenütt mint édesanya és édesapa. Eddig világos??? Ha te örökbefogadott gyerek lennél akkor a születési anyakönyvi kivonatot nem a tanárnő neve, hanem anyád neve szerepelne. Ez is világos??
Ha nevelőszülő lennél akkor meg az ellenőrzésnél már tudnád az igazságot. Ha 14 évesen nem fognád fel az időnkénti látogatások, levelek értelmét, akkor valószínű, hogy szellemi fogyatékos lehetsz.. Így már világos???
2014. máj. 22. 09:56
Ez nem így megy, ahogy te elképzeled... előttem már valaki leírta, hogy folyamatosan mennek a gyámügyisek ellenőrizni, stb. De amúgy kreatív történet :)
2014. máj. 22. 20:19
Szerintem egy könyvhöz gyűjt ötletet a kérdező, én is itt szoktam az ötleteket bétáztatni, mert itt kibuknak a hibák általában :DD
Jó ez most csak vicc volt :) Bár nem rossz ötlet szerintem :D
2014. máj. 22. 21:10
ez nehéz kérdés. A gyámügy egyik nagy problémája. Elméletileg ennek nem lett volna szabad kiderülnie. Kezelni is nagyon nehéz, szorítok neked.
2014. jún. 9. 19:25
Akik hitetlenkednek azoknak mondom, hogy a leírtak simán igazak lehetnek. Az örökbeadásnál törlik a múltat.
2014. jún. 9. 19:26
Igen, békaember, az örökbeadásnál törlik a múltat. A korábbi születési anyakönyvi kivonatot is, és az ÖSSZES nyilvántartásban az örökbe fogadók neve szerepel azontúl, tehát a biológiai szülők nevével egészen egyszerűen nem találkozhatott az anyakönyvi kivonatában a kérdező.
2014. jún. 9. 19:45
30/30 A kérdező kommentje:
Jó,oké,színt vallok.:Tényleg kamu,de nem úgy,ahogy gondoljátok.Az összes amit leírtam megtörtént,de nem velem.Találkoztam vagy 2 hónapja egy volt osztálytársnőmmel,régen legjobb bnőm volt.Beszélgettünk,kérdeztem,mi van vele.Ekkor mesélte el ezt,amit leírtam nektek.Nem tudtam,hogy higgyek-e neki,mert elég hihetően mesélte,őszínte(vagy annak látszó)arccal.Ezért tettem fel ide a kérdést,mert itt mindig kibukik,ha valaki hazudik.:D Azért ilyen formában,mert ez gyorsabb volt,illetve szerintem őszintébb,jobb érvekkel alátámasztott válaszok jöttek.:D Legalábbis remélem.:) És bocs a kavarásért.:)
További kérdések: