Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák! Mennyire éreztétek...

Apák! Mennyire éreztétek magatokat felkészültnek gyerekvállalás előtt, és mennyire utána?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy előtte kb senki, utána sem feltétlen, de "hozzánő" az ember. Ez mennyire igaz?

tegnap 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Valahogy ezen nem is gondolkodtam. Örömmel vártuk a picit, és utána tettük, amit tennünk kellett.

Túl van lihegve ez a felkészülés. Persze, legyen készen a szoba, legyenek meg azok a kellékek, amik kelleni fognak, legyen néhány jó könyv babákról, gyereknevelésről (amiket persze nagyjából nézzen is át az ember), de ennél több nem kell.

Nekünk pl. első este sem okozott gondot a fürdetés, inkább örültünk, hogy kézbe foghatjuk.

tegnap 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Minden ember más és más. Én pl szó szerint lefagytam mikor megtudtam a hírt, pedig gyereket terveztünk, de akkor vált a terv valósággá! Én kb. a pocaklakóval együtt nőttem bele a feladatba, aztán persze együtt tanultuk a szülővé válást. A második gyerkőcnél pedig már "másik emeleten jártunk", ott már egy csomó dolgot nem kellett kitapasztalnunk.
tegnap 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
A másodiknál voltunk igazán felkészültek, nyugodtabbak, tudtuk hogy mit kell tennünk.
tegnap 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!