Hogy mondjam hogy szeretem anyámat, ha nem érzem ezt?
Anyám néhány hónappal ezelőtt megkérdezett engem miközben hirtelenjéből ölelt át, hogy szeretem e őt. Pár másodpercig gondolkodtam ezen. Mindig azt mondják, hogy az igazat mondjam és ne hazudjak nekik, de ha az igazat mondom megbánthatom őket. Nos én akkor azt válaszoltam, hogy nem tudom (nem érzek ilyesmit iránta) és látszott rajta, hogy megbántottam. Csak hallani akarta, hogy szereti valaki, de én valamiért nem bírtam azt mondani. Legközelebb mit mondjak? Azt, hogy szeretem? De az hazugság lehet... Vagy nem is tudom mi... Szerintetek?
Nemrég kirúgta apámat mert az részegen jött haza, de most meg visszafogadja és várta a véleményemet. Azt válaszoltam, hogy döntse el ezt, engem nem izgat ez a dolog és nem is érzek emiatt semmit se. Emiatt érzéketlennek tűnök? Jobb lenne ha nem is léteznék számára? Biztos nem lenne ennyi gondja...
Van oka,hogy nem szereted az anyudat? Erezted, hogy nem törõdik veled kicsi korodban?
Ridegek a válaszaid nagyon!
11. Nem tudom milyenek voltak az érzéseim kiskoromban, de azt igen hogy akkoriban sokszor menekült gyógyszerekbe. Egyszer elküldött engem és bátyámat a játszótérre az után egy órával, hogy ő kijelentette felköti magát. Pár órát lent voltunk, nem hagyott nyugodni az amit mondott, persze bátyám azt mondta, hogy úgyse meri megtenni meg sokszor megpróbálta már, de nem sikerült. Én azért felcsöngettem hozzánk (mert kulcsunk nem volt), de nem vette fel senki se a kaputelefont. Ekkor a bátyám kissé megijedt így egyik haverja telefonjáról próbáltuk hívni anyánkat, de nem vette fel. Felhívtuk apát, majd bátyánkat, hogy nem tudjuk elérni anyát és hogy miket mondott korábban. Szerencsére egy óra múlva beengedett minket és visszacsoszogott az ágyába begyógyszerezve. Azóta voltak kisebb nagyobb ilyen esetek, de azóta már igazából rájöttem, hogy nem tudok mit kezdeni vele.
Na meg most, hogy ugye különváltak felvetették a választási lehetőséget, hogy vagy anyánál maradok vagy apámmal megyek. Ha apámmal megyek akkor minden bizonnyal kitagadott volna anyám majd öngyilkossá válik. Így inkább megbántottam apámat, hogy anyámnak jó legyen. Bár tudnám miért választottam ezt... Valakik azt mondják, hogy a szeretet miatt, de nem vagyok benne biztos. Ugyan ezt tettem volna ha másokról lett volna szó.
Az anyud beteg lelkileg, menj és öleld át, hidd jót fog tenni neki!Mindegy,hogy mit érzel, belül szereted biztosan!
Anyud is és te is szeretethiányosak lehettek!
17. Hidd el megcsinálnám, ha meg tudnám tenni. Megvigasztalnám mikor sír, vagy úgy látom vigaszra van szüksége, de nem tudom, hogyan kell. Nem tudom megtenni. Azt sem tudtam egyszer megakadályozni, hogy elmenjen egy éjszaka teljesen bealtatózva miután elbúcsúzott tőlem. Csak ültem otthon és elbambultam. Órák múlva egy halk kiabálásra tértem magamhoz és akkor láttam, hogy anyám lent van. Beengedtem, alig tudott járni... Akkor megúszta szerencsésen a dolgot amit tervezett.
Valamiért valami gátolt abban, hogy akkor visszatartsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!