Nem szeretem az anyámat (13éves vagyok), egy rokon sincs nagyon ahova el tudnék menni barátom/nőm nincsegy s e ahova tudnák menni mitcsináljak?
Nem is tudom itt senki nem fogadhat örökbe ahhoz anyukád beleegyezése is kellene
Ha gazdagabb lennék lehet, hogy nehéz helyzetű gyerekeknek segítenék, de amíg nagykorú nem vagy anyukádnál a szülői felügyelet jog.
nem csak én nem szeretem ö se szeret engem. de ö a saját anyjával se volt joban(ugylátszik ez öröklödik).
komolyan mondtam ezeket tényleg nem tudna valaki egy olyat irni amit fel is tudok használni?
Ez nem új sikk, hanem a mai szülők borzalmasak! (tisztelet a kivételnek)
Oké, hogy dolgozik, de az nem jogosítja fel arra, hogy a gyerekkel úgy bánjon, mint egy kutyával. Az én szüleim is ittak, alig volt pénzünk, nem törődtek velem. És nekem így még egész jó gyerekkorom volt! Nem vertek, nem erőszakoltak meg, és nem részesültem hatalmas megalázásokban! Nem csak a tinikben lehet a hiba!
20/L
Menj el messzire középiskolába és legyél kollégista
Addig meg bírd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!