Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem az anyámat...

Tópikaaa kérdése:

Nem szeretem az anyámat hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Nemrég a szomszédunkba költözött egy fiatal pár akiknek nincsen gyerekük nagyon megkedveltem őket és azt szeretném hogy a szomszédom legyen az anyám mert nagyon kedves. Hogyan mondjam el neki és az igazi anyámnak??? NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET HOGY SEGÍTSETEK!!
2012. aug. 31. 21:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Koszold össze a lakását, ruháit szabdald szét ollóval, vagy törj össze valamit nála, majd meglátod, mennyire lesz kedves...

Lüke :-)))

2012. aug. 31. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod van az anyáddal?

Egyébként az, hogy kedves amikor találkoztok, még nem jelenti azt, hogy jó anya lenne.

2012. aug. 31. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy. Menj át a szomszédba, és közöld velük, hogy mostantól ott fogsz lakni.
2012. aug. 31. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Elképzeltem, ahogy átcaplat egy szutykos kis 12 éves, elébe áll a fiatal asszonynak és így szól:

- Hé! Mostantó' te leszel az anyám és itt fogok lakni. És most adj kaját mutter! :D

Szegény anyukád! (Mármint az igazi)

2012. aug. 31. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos a szülőknek van egy kellemetlen feladatuk , fel kell készíteni a gyereküket a felnőtt életre. A tapasztalatok átadásának az az ára, hogy amit rossznak, vagy hosszú távon kevésbé szerencsésnek tartunk azt így- úgy ,de nem hagyjuk rá a gyerekre. Eközben nem mindig vagyunk kedvesek: a gyereknek nem tetszik, amit mondok, fáradt lehetek, van ezer más gondom, ami nem tartozik a gyerekemre (munkahely, klimax, nagyszülők betegsége) és a kamasz fafejkedik...

Idegenként könnyű jópofizni, vagyis igaz a mondás: a kibicnek semmi se drága

2012. aug. 31. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
oh hidd el, megcsinálod a hülyeségeidet és első hét után kidobnak az utcára :) az emberek nem tolerálják más gyerekének a hülye viselkedését
2012. aug. 31. 21:44
 7/14 anonim ***** válasza:
topikaaa, ezt nem gondolod komolyan ugye? Maradj csendben, fogadd el az anyukadat es viseld el, ahogyan elviselt teged eddig pl. A szomszedjaid idegen emberek, nem valoszinu, hogy egy "kesz" gyermekre vagynak, de ha ilyen tervuk lenne, akkor elkepzelheto, hogy azok a kedves, mosolygos idegenek sajat gyermeket szeretnenek,nem kolcsonkerni, berelni, vagy elvenni a maset pl., te egy eloleny vagy, kis emberke, nem pedig cica, akit elfogad a szomszed pl.
2012. aug. 31. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért nem gondolod, hogy így, idegenként egy másik ember nyakába ekkora felelősséget zúdítani kicsit sok meg egyébként is ritka nagy taplóság? Oda is költöznél hozzájuk, az ő pénzüket költenéd, evlárnád, hogy ők tartsanak el, úgy, hogy nem is vagy a vér szerinti gyerekük? Hány éves vagy, 11 (és van agyad)? Gondolkozzál már egy kicsit, nem körülötted forog a világ. Ha muszáj vmit mondanod anyukádnak, mert tényleg nem jó anya (ezt mi itt nem tudhatjuk, de van egy sanda gyanúm, hogyha ilyen érettséggel állsz hozzá a dolgokhoz, akkor kb. ilyen nem enged cigizni-féle dolgokról lehet szó), akkor inkább azt mondd el neki, miben lehetne változtatnia ahhoz, hogy közelebb érezd magadhoz... hacsak nem tényleg csak ilyen idióta minitin-lázadásról van szó, amiért nem kapsz iPhone-t.
2012. aug. 31. 21:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék az anyád,és ezzel a szöveggel elém állnál, akkor én magam vinnélek el egy családhoz,hogy megtud mit vesztettél általam. De az tuti nem a kedves szomszéd család lesz hanem valami org családhoz vinnélek le tanyára ahol se net, de még benti wc sem lenne. Az ennivalódat meg az új családoddal kéne lopva megszerezni..
2012. aug. 31. 21:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Olvastam a kérdésed és hirtelen az jutott eszembe, hogy mégis miért nem jó neked a saját anyukád? Ver? alkoholista? vagy szimplán megkér arra, hogy néha csinálj valamit és ne csak a számítógép előtt ülj? Sztem nem fogod fel, hogy amíg anyud nem csinál égbetörő dolgokat, lopás, ivás, verés. Addig elégedj meg vele és örülj, hogy van. Amúgy hidd el ezek a nagyon aranyos szomszédok annyira nem lesznek aranyosak ha sok időtt töltessz ott
2012. aug. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!