Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem az anyámat...

Tópikaaa kérdése:

Nem szeretem az anyámat hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Nemrég a szomszédunkba költözött egy fiatal pár akiknek nincsen gyerekük nagyon megkedveltem őket és azt szeretném hogy a szomszédom legyen az anyám mert nagyon kedves. Hogyan mondjam el neki és az igazi anyámnak??? NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET HOGY SEGÍTSETEK!!
2012. aug. 31. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

te kis bunkóka

szegény anyád

2012. aug. 31. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:

:D Téged meg nem szeret az imádott,nevelgetett kutyád.

Szégyelld magad!!

2012. aug. 31. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Az emberi hülyeség végtelen,mint a galaxis.

De most komolyan.Képes lennél két vadidegen ember nyakára odaköltözni,mert anyukád nem olyan mint a szomszéd csaj?!Elájulok esküszöm............

Fogadni mernék,hogy valami taknyos kamasz vagy aki folyton szájal a szüleivel és mindenre húzza a száját.Fárasztod te egyáltalán azzal magadat,hogy rendesen megismerd anyukád?Mert ha nem ver,iszik,visz fel ismeretlen pasikat a lakásotokba,akkor megérne egy misét nem gondolod?Kommunikálj vele,és próbálj meg felnőni végre,örülj neki,hogy egyáltalán van anyukád.

És ha az a bajod,hogy nem kapsz meg valami egyébkén eget rengetően drága dolgot tőle,akkor tessék elmenni diákmunkára és vedd meg magad.Senki sem fog téged örökké eltartani.

2012. szept. 1. 02:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kellesz majd a szomszédnak hidd el.Főleg ha ilyen h*lye vagy.

Én sem imádtam anyámat sosem(Bár nekem elég okom van rá),mégsem gondoltam azt annyi idősen mint Te,hogy majd más lesz az "anyám"

De sz*r,hogy ennyi bolond ember van.

2012. szept. 1. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!