Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Pedig nem...

Mi van velem? Pedig nem szeretem őket.

Figyelt kérdés

Először is bocs ha megbántalak, de nem tudok mit csinálni.

Kiskorom óta nem szeretem a cigányokat, a szüleim is úgy neveltek, hogy ne barátkozzak velük. Nincsenek is cigány barátaim. De azt vettem észre, hogy vonzónak tartok egyes cigány fiúkat és ilyenkor legszívesebben félholtra verném magam. Nem mondom senkinek, nem is fogom de le akarok erről szokni. A szomszédban lakik egy öreg bácsi, menni alig bír és egy 20 év körüli cigány srác szokta kaszálni a kertjét (most is ott van) és szoktam titokban nézni. Mindig elkezdem szidni magamban de nem tudom. Szerintem nekem az tetszik, hogy fizikai munkát végez és jó testfelépítése van vagy nem tudom. De megfigyeltem már, hogy a cigányok sokkal szerelmesebbek tudnak lenni mint a magyar srácok. Persze vannak fordított esetek is. Nekem nem sok magyar gyerek mondta, hogy szép vagyok, de sok cigány igen. NEM akarok SEMMILYEN kapcsolatot egyel sem, amúgy is anyámék kinyírnának, de apám jobban. Ha még véletlenül is lenne olyan, hogy megtetszik valamelyik akkor is el fogom felejteni. Ezt a baromságot is el akarom felejteni. Persze nem az ilyen kancigányokra gondolok akik büdösek, koszosak és nagyon undorítóak.

Talán azért lehet mert a magyarok nem nagyon foglalkoznak velem? Pedig én csak magyar párt akarok, ha más nincs akkor egyedül halok meg.

16/L

2012. aug. 28. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nem ismered őket, el vagy tiltva tőlük, ezért izgatják a fantáziádat.

Ha úgy neveltek volna, hogy legyél toleráns, mindenkiben lásd meg az EMBERT és ne ítélkezz vakon mindenkiről, mielőtt megismernéd - és még utána sem -, akkor ez egyáltalán nem okozna Neked gondot.

2012. aug. 28. 15:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Végülis tiltva nem voltam, csak azt mondtàk, hogy ne barátkozzak velük, így nem tettem. Azért csodálkozom mert nemrég még tetszettek a rasszista zenék meg dolgok. És a gárdisták is.
2012. aug. 28. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Ezt teszi a kamaszkor, amikor semmilyen józan ész, sem tanács nem használ, csak mész vakon az ösztöneid után.
2012. aug. 28. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
És majd azután jön a késő bánat.
2012. aug. 28. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

"...Isten nem ver bottal..."

Ilyenkor mindig az jut eszembe (pedig nem vagyok vallásos), hogy mégiscsak van valahol egy igazságtevő magasságos Jóisten, aki megtanít bennünket és megbüntet, ha kiérdemeljük...

Mindig olyan leckét kapunk tőle, amit kiérdemeltünk...

Neked most azt tanítja meg : látod, a cigányok sem mind megvetendők!... A sok gyűlölködéssel kiérdemelted, hogy pár év múlva egy roma fiú lesz majd a férjed!...

Volt régen egy kollégám, aki sok évvel ezelőtt megvetően beszélt azokról, akik elválnak... No, nem kellett sokat várni, hogy ő is elváljon, sőt háromszor is megnősült!...

Szégyellte is magát később a kijelentéseiért...

Volt olyan ismerősöm, aki egyszer nagyon csúnyán kigúnyolt egy sánta bácsit... Mit tesz Isten, felnőtt korára egy baleset miatt ő is sánta lett : azóta fájdalmasan húzza az egyik lábát...

Pusztán a származása, bőre színe vagy a vallása miatt gyűlölni embereket NAGY BUTASÁG!...

2012. aug. 28. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
A cigányellenességet meg a rasszizmust ne keverd ide, a gárdistákat meg pláne... Egy kamaszlány vagy, akit nyilván az vonz, amit nem lehet... Ennyi. Majd kezdődik már a suli, és kevesebb időd lesz ilyeneken agyalni.
2012. aug. 28. 15:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz ilyen férjem. Nem azért nem szeretem őket mert más a bőrszínük vagy valami, de szerintem nem kell őket bemutatni, főleg nem a borsodiakat. A négerekkel például semmi bajom.
2012. aug. 28. 15:54
 8/13 nevem-senki ***** válasza:
42%
"...szerelmesebbek tudnak lenni, mint a magyar sràcok." Én úgy fogalmaznék, h: szélhámosabbak tudnak lenni...
2012. aug. 28. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
mi az hogy szerelmesebb?
2012. aug. 28. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
nagy butaság, ugye?
2012. aug. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!