Mi van velem? Pedig nem szeretem őket.
Először is bocs ha megbántalak, de nem tudok mit csinálni.
Kiskorom óta nem szeretem a cigányokat, a szüleim is úgy neveltek, hogy ne barátkozzak velük. Nincsenek is cigány barátaim. De azt vettem észre, hogy vonzónak tartok egyes cigány fiúkat és ilyenkor legszívesebben félholtra verném magam. Nem mondom senkinek, nem is fogom de le akarok erről szokni. A szomszédban lakik egy öreg bácsi, menni alig bír és egy 20 év körüli cigány srác szokta kaszálni a kertjét (most is ott van) és szoktam titokban nézni. Mindig elkezdem szidni magamban de nem tudom. Szerintem nekem az tetszik, hogy fizikai munkát végez és jó testfelépítése van vagy nem tudom. De megfigyeltem már, hogy a cigányok sokkal szerelmesebbek tudnak lenni mint a magyar srácok. Persze vannak fordított esetek is. Nekem nem sok magyar gyerek mondta, hogy szép vagyok, de sok cigány igen. NEM akarok SEMMILYEN kapcsolatot egyel sem, amúgy is anyámék kinyírnának, de apám jobban. Ha még véletlenül is lenne olyan, hogy megtetszik valamelyik akkor is el fogom felejteni. Ezt a baromságot is el akarom felejteni. Persze nem az ilyen kancigányokra gondolok akik büdösek, koszosak és nagyon undorítóak.
Talán azért lehet mert a magyarok nem nagyon foglalkoznak velem? Pedig én csak magyar párt akarok, ha más nincs akkor egyedül halok meg.
16/L
Szerelmesebbek?Ezt nagyon megcáfolnám.A szomszéban lakik egy cigány család,a férj meg folyton nekem bókolgat.a felettünk lévő lakásba is beköltözött egy fiatal pár(sajnos),a fiú mindig néz az erkélyről ha kimegyek a kutyákkal az udvarra,a barátnője meg már egy csomószor ordítozott emiatt vele.
Tetszik,mert nincs aki bókoljon,férfiként viselkedne veled.Ő meg gondolom ott kaszálgat egy száll nadrágban,talán valami izom is van rajta.Persze,megnézed,mert nincs jobb gondolom a környezetedben.
Ez olyan,hogy sok férfi ugyanígy tenne,ha egy jó alakú,szép cigány lány mosná a kocsit 40fokban 1 száll fürdőruhában.
Én nem folynék ebbe bele mélyebben,annyi magyar férfi keres párt,akikkel nagy valószínűséggel jobban jársz majd.
Majd kinovod, en is kinottem. Nem csak ciganyokat, hanem mindenkit utaltam, aki nem magyar es nem feher. Volt olyan, hogy egy neger srac bemutatkozott, majd miutan kezet fogtunk, elmentem a mosdoba kezet mosni. Most ha tehetnem, visszamennek az idobe es szetpofoznam az akkori onmagam...
Aztan megismertem a sajat fajtam, mar nem vagyok elfogult es kepzeld, mar egyaltalan nem jelet buszkeseget szamomra magyarnak lenni. Romaniaban elek, a roman torvenyek vonatkoznak ram, roman allampolgar vagyok, igy nem is vagyok tekintheto 100% ban magyarnak es tudod mit? Nem is banom. Nekem meg magyar srac nem kell... Hidd el, egyszer nagyon fogod banni ezt a rasszista hozzaallast, en legalabbis mar nagyon banom...
24-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!