Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én hibám, hogy nem szeretem...

Az én hibám, hogy nem szeretem anyámat?

Figyelt kérdés

Hideg, érzelmileg elhanyagoló, anyagias neveltetésem volt. Felnőttként tanultam meg normális emberi kapcsolatokat kialakítani, jó tíz évem elment rá, mire "helyrepakoltam" magam. Most működő, boldog családom van (férj, gyerek).

Anyámmal rendszeresen tartjuk a kapcsolatot (telefon naponta-kétnaponta, találkozások hetente). Mindig felrója, hogy érzelemmentes vagyok irányába, de nem megy másként :( Nehezíti a dolgot, hogy anyagilag nem vagyok teljesen független tőle, az ő vette a lakást amiben élünk.

2012. szept. 3. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ő vett nektek egy lakást, a minimum az, hogy legalább kicsit is kimutatod azt, hogy szereted. Ha pedig nem szereted, még ezek után se, amit érted tett, akkor add vissza neki a házat, és ne kergesd hiú reménybe, hogy valaha is megváltozol..
2012. szept. 3. 11:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ember nem azért szeret valakit, mert kapott tőle pénzt, vagy lakást...

Próbálj meg felé közeledni, beszélgetni érzelmekről, szeretetről, családról. Esetleg a gyerekkorodról. Ne veszedkeve, hanem inkább próbáld elmondani a bánatodat neki, s megkérni őt is, hogy elmondja neked, mi az, ami benne van.

2012. szept. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!