Nem tudok megbocsájtani anyukámnak. Olvassátok el a történetet. Normális, hogy nem tudom mindezt elfelejteni neki?
Figyelt kérdés
Anyukám 4 éve alkoholista. Apukám minden héten elmondja neki (van amikor szép, valamikor csúnya beszéddel), hogy szokjon le.1 hete én is elmondtam neki, másfél órán át elbeszélgettünk vele, már mindent elmondtam neki ami miatt oka lenne leszokni.Azt mondtuk neki,hogy nyáron el kell mennie elvonókúrára vagy pszichológus( úgy gondoljuk,hogy depressziós), mondtam neki hogyha ezt folytatja akkor amint elmegyek egyetemre vissza se fogok rá nézni, tényleg mindent elmondtunk neki az utolsó erőnkkel. Azóta iszik, semmit nem hatott ez nála.Éveken át hazudott nekem, és itthagyott egyedül hogy birkozzak meg mindezzel és a tinikorral.Már nem számítok neki, csak a pia számít az életében. Nem is szoktunk beszélni, nem bízok benne.2014. máj. 5. 22:31
51/58 anonim válasza:
Te vagy az, kedves 56%-os, aki soha meg nem élt dolgokról beszél teljes magabiztossággal, mert nem lát túl a saját idilli elképzelésein.
52/58 anonim válasza:
én gyerekként megéltem az alkoholista szülőt és ha gyerekként beleszólhattam volna akkor köszönöm nem kértem volna belőle.Persze más ez ha kedves az apuka,de akkor sem akartam volna végignézni az egészet. De a kérdező a fontos és nem, nem köteles valakinek megbocsátani ha az illető a másik kérésére még csak nem is hajlandó reagálni.
53/58 anonim válasza:
# 51/52
Picit bajok vannak a felfogásoddal,de tudod mit.Rád hagyom!
De ebből is csak a saját önzőséged látszik mert azt hiszed hogy mindenki másnak tökéletes élete van a tiedén kívül....Csináld csak nyugodtan tovább(biztos az a helyes irány)! :)
54/58 anonim válasza:
Gyerekeim állnak az 1 helyen magam és mindenki más előtt! Mind a 2 kiegyensúlyozott!Szapulni szabad csak hajrá lepereg rólam mert én élem az életem én látom a gyermekeimet és én hallgatom h mit szeretnenek! Ha csak fele annyi rosszat eltetek volna át mint en másképp állnatok a dolgokhoz! Csak úgy hozzávetőlegesen az alkohol rosszabb mint a drog mert mindenhol ott a kísértés! Meddig vagyok hajlandó küzdeni érte? Nem tudom majd az idő eldonti! De addig is én nem forditok neki hátat mert megigertem megfogadtam és tartom magam hozzá!Abban pedig mindenki biztos lehet, h a lanyaimra vigyázok és nem fog bennük törest okozni ugyanis mindig csinalunk vmit ami eltereli a figyelmüket illetve sokat vagyunk úton a csajokkal!
55/58 anonim válasza:
nem azért de én már a kérdezőnek írtam nem a kedves akár hányas anyukának,már rég nem érdekel az ő élete és ahogy elnézem a kérdező is feladta...
56/58 anonim válasza:
Tehát a verést is elviselnéd akár?
57/58 anonim válasza:
1szoval sem állítottam, hogy bármilyen jelét az agresszionak elviselnem!!!!! Nem vagyok sem hülye sem a fejemre nem ejtettek! Nem kell kötözködni és sztem mindenki foglalkozzon a saját szennyesevel én nem állok le vitatkozni! En igy Ti úgy!Élje mindenki úgy a saját életét ha öreg lesz elmobdhatja, h letett vmit az asztalra! Tok 8 h mit!
58/58 anonim válasza:
Én csak visszautaltam az előző kérdésemre, mivel kikerülted a választ. De érdekesnek találom a kifakadásodat. :) Persze ilyen környezetben megértem, ha már nem vagy 100%-on lelki egyensúlyban. Ismerem, szar érzés. Szerencsére én továbbléptem, nekem nem kell ilyen környezetben élnem, és ilyen helyen gyereket vállalnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!