Szerintetek normális, hogy a párom nem tudja elfelejteni az anyját?
A gyászt,illetve egy szeretett ember elvesztését nem mindenki tudja ugyanúgy kezelni....anyukám édesapja 18 éve halt meg,és annyira szerették egymást,hogy még mindig kinn vannak a képei
Jó a gyerek elnevezése,az tényleg durva,hisz erről ketten döntenétek,de szerintem a többi dolog teljesen normális,neked halt meg valakid?
Hogy érted hogy már 6 év telt el,és azóta sem tette túl magát?
Van ilyenkor valami meghatározott idő,vagy mi a franc?
A képekkel szerintem nincs semmi baj. A kislány nevét viszont közösen kell eldöntenetek, akármekkora is a gyász, hisz nemcsak az ő gyereke lesz.
Hogy nagy-e a baj, nehéz így eldönteni, nem derül ki a kérdésből. Ha sok év után is úgy leragadt a párod a gyászban, hogy az már a mindennapi életeteket is befolyásolja rossz irányban, akkor esetleg nem ártana megfontolni egy szakember segítségét.
A képekröl az a véleményem,hogy rendben van!addig amig megszámolom és tudom hol járok a számolásban!Mekkora a lakás,hány kép...stb.Ha falon vannak közös családi képeken szerepel a mama más rokonokkal,én rokonaimnak is van hely...akkor ok!Ha 2-3eb portré jellegű képnél több van az számomra már nydomasztó lenne!Mint ha figyelne:-S
A gyerek neve pedig közös döntés!
Ha jóban voltál anyóssal és szeretted adjátok 2.névnek.
A gyászt nem lehet években meghatározni,de legbelül kell gyászolnunk,emlékeznünk,nem az otthonunkat nyomasztóan kripta hangulatúvá tennünk!Ha téged nyomaszt mert tényleg több kép van a mamáról mint mondjuk rólatok közös kép,mindenképp említésre méltó!
És mi lesz, ha lesz kislányotok, és elnevezi az anyja után, aztán a kislány se kinézetre, se viselkedésre nem olyan lesz, mint az anyja? Akkor mit fog csinálni?
Én nem hiszek az ilyen pótlék-dolgokban... A gyerek az egy külön ember, megérdemelne egy külön nevet. Párodnak meg segítség kéne, hogy feldolgozza a gyászt. Nem elfelejteni kéne az anyját, csak kicsit enyhíteni a fájdalmon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!