Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos amit tettem?...

Szerintetek jogos amit tettem? (lent)

Figyelt kérdés

apa 3 éve összeköltözött egy "nővel" aki az orránál fogva vezeti s kb az egész család meg az utca rühelli.1 honapja korházba voltam(rendelenesség) s amikor megtudta hogy müteni fognak nem irt egy SMS-st mamámnak hogy mütét lesz.mama otthon mondta nekik(mivel a 44 éves fiát annak a csaját s a csajnak a gyerekét ö tartja el) hogy nem volt 250 Ft-juk arra hogy 1 üzit irt volna neki.erre ok bekattantak s hétvégén(akkor van csak mama otthon) elmennek Móvárra a csaj anyjához aludni amig mamam nem megy vissza hogy ne találkozzanak vele.ma irtam apamnak SMS-st hogy mennyire rühellem a csajt s miatta romlott meg a kapcsolatunk apa eljott s azt mondta: beviszem a gyamugyetre a telefont megmutatom az smst s akkor tudod kinek mondj ilyeneket.

holott majus negyediken egy ujabb muteten esek at erre pedig ezt vagta a fejemhez: meg aznap vagy masnap ki fognak engedni es akkor szombaton ovaron fogsz aludni hogy ne talalkozz mamaval.

szerintetek jogos amit tettem?mivel apa nem vallja be maganak hogy utaljuk a csajt ezert a gyamugyettel jon mindig.a legutobb azert jott a gyammal nert ott alszok a baratnomnel...jogos hogy ezt irtam neki?kinek van igaza?segitseg mert nem birom tovabb...11/l

2014. máj. 4. 00:00
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

ugy voltunk kint 11-ig baratnommel higy nala aludtam es apukajaval voltunk:) de testverem nem volt ennyi idoa amikor baratnojevel hajnali 4-ig kint voltak varosnapokon es utana mentek haza..es szulo nem volt veluk de nem morgott erte apa..

a mostani telefonomat is csak azert kaptam mert a noveremnek a telefonjan volt a Pou jatek es en is akartam.meg nevnapomra kaptam.

2014. máj. 7. 11:05
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miert kellett lepontozni, de nem is erdekel. Biztos nehany szornyu szulo csinalja, aki nem bir megbekelni a lelkiismeretevel, mert nem jo a gyerekehez.

En szornyu csaladi allapotok kozott nottem fel (gondolom vannak meg nehanyan), es nem hiszem, hogy ezert en voltam a hibas. Na persze, hogy megszulettem az hiba lehetett, de nem az en hibam,. megis rajtam csattant.

Szoval fogadjatok el, hogy bizony sok gyereket bantanak a szuleik, sok kulonbozo fele modond.

Ha a gyerek boldog es minden rendben, akkor nem ir ki kerdeseket elkeseredettsegeben egy ilyern oldalra.

Mondjuk kesobb anyukam elettartsa sem volt kutya, kisajatitotta anyukamat, es mindent megtett, hogy rosszul erezzem magamat a sajat otthonunkban. Persze csak okosan csinalta, de majd szetvetett az ideg, hogy mit kepzel magarol.

Mivel akkor mar pont nagykoru lettem, elkoltoztem kulfoldre, s kesobb is volt meg egy- ket huzasa a tavolbol. Pedig en nem tettem semmit sem ellene, annyit csak, hogy vagyok. (az illetonek lathatoan anyakomplexusa van amugy, es termeszetesen ezt az en anyamon es rajtam elrte, ki, az anyut behulyitette stb..).

Szoval nem mindig a gyerek a hibas okoskaim!!

Inkabb sok embernek tenyleg nem kene gyerek!! csakis annak aki teljes szivvel es onfelaldozassal tud ertuk elni.

2014. máj. 7. 12:02
 43/43 A kérdező kommentje:
utolsónak van igaza:)
2014. máj. 7. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!