Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos amit tettem?...

Szerintetek jogos amit tettem? (lent)

Figyelt kérdés

apa 3 éve összeköltözött egy "nővel" aki az orránál fogva vezeti s kb az egész család meg az utca rühelli.1 honapja korházba voltam(rendelenesség) s amikor megtudta hogy müteni fognak nem irt egy SMS-st mamámnak hogy mütét lesz.mama otthon mondta nekik(mivel a 44 éves fiát annak a csaját s a csajnak a gyerekét ö tartja el) hogy nem volt 250 Ft-juk arra hogy 1 üzit irt volna neki.erre ok bekattantak s hétvégén(akkor van csak mama otthon) elmennek Móvárra a csaj anyjához aludni amig mamam nem megy vissza hogy ne találkozzanak vele.ma irtam apamnak SMS-st hogy mennyire rühellem a csajt s miatta romlott meg a kapcsolatunk apa eljott s azt mondta: beviszem a gyamugyetre a telefont megmutatom az smst s akkor tudod kinek mondj ilyeneket.

holott majus negyediken egy ujabb muteten esek at erre pedig ezt vagta a fejemhez: meg aznap vagy masnap ki fognak engedni es akkor szombaton ovaron fogsz aludni hogy ne talalkozz mamaval.

szerintetek jogos amit tettem?mivel apa nem vallja be maganak hogy utaljuk a csajt ezert a gyamugyettel jon mindig.a legutobb azert jott a gyammal nert ott alszok a baratnomnel...jogos hogy ezt irtam neki?kinek van igaza?segitseg mert nem birom tovabb...11/l

2014. máj. 4. 00:00
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

elvileg el akarnak valahova koltozni remelem jo messzire.

utolso: ezt most muszaj volt igaz?:D

2014. máj. 4. 01:36
 12/43 anonim ***** válasza:
0%

Sok szerencsét a műtéthez! Meddig leszel bent a kórházban?

Nem baj, ha panaszkodsz a nőre!

2014. máj. 4. 01:44
 13/43 A kérdező kommentje:
1 honapot voltam bent legutobb folyamatosan 2 mutettel.most elvileg 30 perces lesz kb de a masodiknal is azt mindtak hogy egy csovet vesznek ki es rendesen meg is mutottek.
2014. máj. 4. 01:52
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
És ki fog látogatni?
2014. máj. 4. 01:53
 15/43 A kérdező kommentje:
leirom privatba:)
2014. máj. 4. 01:57
 16/43 Kuka Laci válasza:
14%
az apád egy senkiházi meg a nöje is ENYI!
2014. máj. 4. 02:36
 17/43 anonim ***** válasza:
23%
Szorítok neked!
2014. máj. 4. 06:28
 18/43 anonim ***** válasza:
76%

Egyetlen gond van ezzel: te azért teszed idézőjelbe a "nő"-t, és azért rühelled ennyire, mert a mamád erre kondicionál évek óta. Kicsi vagy még, ha jól vettem ki, ő nevel, de azért nem kell mindenben vakon követni a mamát.

Az, hogy rühelli az egész utca? Kit érdekel, hogy kit utál az UTCA, és kit nem?? Édesem...

Annyira az apád ellen vagy nevelve, hogy azt már olvasni is rossz. (én abban sem vagyok biztos, hogy apád valóban nem érdeklődött utánad, semmibe sem telik kitörölni egy sms-t, vagy letagadni egy telefonhívást - tudom, mert az én mamám is próbálkozott ilyennel annak idején, ő is próbált anyám ellen nevelni, csak neki nem sikerült).

Ja, május 4-e ma van.

2014. máj. 4. 07:31
 19/43 anonim ***** válasza:
93%

Ki írta alá a műtéteidhez a beleegyező nyilatkozatokat?

Te nem írhattad alá.

Gondolom a mama a nagymamát jelenti, aki nem is tudott róla, hogy kórházban vagy.

Anyukáról egy szó sincs a történetedben.

Ja, azért annyira nem lehetsz elhanyagolva, ha a kórházból is tudsz netezni, gondolom okostelefonról (amire egy 11 évesnek feltétlen szüksége van)

Persze tudom, ez az egyetlen értékes dolgod, érzelmileg pedig elhanyagolnak....

2014. máj. 4. 08:32
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
azért mert kimondtad a véleményed nem tehet semmit.ha pofázik az a q hogy nem lehetnek barátaid mert az ő kölkének sincsenek sz*rd le :D há nehogy má
2014. máj. 4. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!