Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos amit tettem?...

Szerintetek jogos amit tettem? (lent)

Figyelt kérdés

apa 3 éve összeköltözött egy "nővel" aki az orránál fogva vezeti s kb az egész család meg az utca rühelli.1 honapja korházba voltam(rendelenesség) s amikor megtudta hogy müteni fognak nem irt egy SMS-st mamámnak hogy mütét lesz.mama otthon mondta nekik(mivel a 44 éves fiát annak a csaját s a csajnak a gyerekét ö tartja el) hogy nem volt 250 Ft-juk arra hogy 1 üzit irt volna neki.erre ok bekattantak s hétvégén(akkor van csak mama otthon) elmennek Móvárra a csaj anyjához aludni amig mamam nem megy vissza hogy ne találkozzanak vele.ma irtam apamnak SMS-st hogy mennyire rühellem a csajt s miatta romlott meg a kapcsolatunk apa eljott s azt mondta: beviszem a gyamugyetre a telefont megmutatom az smst s akkor tudod kinek mondj ilyeneket.

holott majus negyediken egy ujabb muteten esek at erre pedig ezt vagta a fejemhez: meg aznap vagy masnap ki fognak engedni es akkor szombaton ovaron fogsz aludni hogy ne talalkozz mamaval.

szerintetek jogos amit tettem?mivel apa nem vallja be maganak hogy utaljuk a csajt ezert a gyamugyettel jon mindig.a legutobb azert jott a gyammal nert ott alszok a baratnomnel...jogos hogy ezt irtam neki?kinek van igaza?segitseg mert nem birom tovabb...11/l

2014. máj. 4. 00:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
68%

Te olyan keményen apád ellen vagy nevelve, hogy arra már nincsenek elég erős szavak. Nem, nem jogos, amit tettél, főleg, mivel nem is te találtad ki, hanem azok, akik a háttérből irányítanak.

Mit nem bírsz tovább? Hogy apád nem dobja ki a barátnőjét, és nem csúszik előtted hason? Na azért nehogy már a málna egye meg a macit...

2014. máj. 4. 13:07
 32/43 A kérdező kommentje:

nem irányitottak...többször is vagdostam a kezemet azért mert BÁNT hogy apa nem foglalkozik velem.ez csak önvédelem volt mert különben már rég intézetbe lennék..tehát megvédtem azokat akik SZERETNEK és ezzel magamat is.apámnak többet nem veszem fel a telefont és majd jól elgonkozik rajta..az üzenetet kitöröltem de a apa a gyámnak simán meg tudja mutatni.valahogy igy volt az sms:

Megváltoztál.amióta ottvan mariann azota nem vagy a régi.az orrodnál fogva vezet téged mint 1 kutyát.emiatt nem szoktam sose átmenni(csak hétvégente amikor ők eltakarodnak otthonrol)szobaton nem alszok ováron.köszönjétek magatoknak.

2014. máj. 4. 13:40
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Apukad nem szeret teged, az uj noje fontosabb neki. Ez helytelenm, de gyakori jelenseg. En leepitenem vele a kapcsolatot, aztan majd ha eszhez ter, johet megint.

Nincs az apja ellen nevelve, hanem az apja es a noje bunkok vele, nem torodnek vele. mit nem lehet ezen felfogni? Attol, hogy valaki 11 eves, meg nem hulye. ha rendesek lennenek vele, latogatnak a korhazban, tudnak mi a betegsege, stb.. az apuka nem fenyegetozne gyamuggyel. Sajnos sok szulonek nem kellett volna gyerek.

2014. máj. 4. 13:52
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
már írtam a gyámüggyel nem tud semmit kezdeni, mert ezek csak akkor lépnek ha már olyan nagy a probléma. Attól a nőtől sem vették el a gyerekét aki hagyta hogy a férje verje a gyerekeket...
2014. máj. 4. 14:46
 35/43 A kérdező kommentje:
bejart hozzam a korhazba.de remelem ezek utan nem fog.nem is hianyzik.gyulolom mar.de vegre egy olyan ember aki megert.
2014. máj. 4. 14:53
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Szegény elhanyagolt kislány:

"Symon Byanca nevű felhasználó kérdése:

Melyik eri meg?

segitseg melyik telefont kerjem?

Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Sp?

melyik eri meg jobban?:) koszi elore a valaszokat:)"

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Szerencsére holnap már suli.

2014. máj. 4. 15:05
 37/43 A kérdező kommentje:
nagyon nem vagyok elhanyagolva.anyámtol mindent megkapok és még a SZERETETET is.!!!!minek találtok ki olyat ami nem igaz?elhanyagolásrol itt szo sincs;))
2014. máj. 4. 20:14
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy szerinted a Samsung Galaxy S5, vagy a Sony Xperia mobiltelefon jelenti a SZERETETET?

Így már értem, mi a problémád, nyilván apád nem vett neked ilyen telefont, és ezért ő most a főgonosz.

2014. máj. 4. 20:23
 39/43 A kérdező kommentje:
nem az jelenti nálam a szeretetet...ha nem érted akkor mér találsz ki hülyeségeket?amugy meg csak AKAROM valamelyik telefont de nem veszik meg először ugy is kell hozzá viselkednem:))
2014. máj. 4. 20:56
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez teljesen jogos, hogy nem veszik meg a telefont, csak ha normálisan viselkedsz. Végre egy jó szülő aki normálisan gondolkodik. Apukád barátnője pedig egyáltalán nem olyan rossz, amilyennek beállítod, ez több hozzászólásodból kiderült. Apukád is jót akar, csak nem tud mit kezdeni ezzel az ellenséges csapkolódással amit művelsz.

A gyámügyet felesleges emlegetni, hiszen édesanyáddal élsz, aki ragaszkodik hozzád, és édesapád is csak kínjában mond ilyeneket, mert nem tud ezzel az ellenséges vagdalkozással mit kezdeni.

Mellesleg az tenyleg durva, hogy valaki 11 évesen este 11-kor kint van az utcán...ilyenkor anyukád ezt rendben találja? Az én fiam 15 évesen sem lehetett kint este 11-ig. Hidd el nagyon rendes fiam (fiaim) vannak, akik nem köpködik a férjem, és az édesapjuk "új" feleséget sem, hanem mindkét családot szeretik. Így ők is, bárhova mennek, kiegyensúlyozott boldog családban találják magukat.

Próbálj meg te is mindenkit elfogadni magad körül, hiszen úgysem változtathatsz rajta, és csak a saját életedet keseríted meg!

2014. máj. 7. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!