Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nemrég tettem le a jogosítvany...

Nemrég tettem le a jogosítvanyt és megkértem apát meg e kaphatom a kocsit egyedül is. És mondta hogy még pár hónapit vezessek melette. Massal is volt így?

Figyelt kérdés
Olyan rosszul èrzem magam miatta. Nem is Miatt hogy nemet mondott hanem hogy nemkelett volna ilyen koràn megkèrdeznem
2013. nov. 11. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondtak ilyet a szüleim, de aztán hamar kiderült, hogy nem tudok olyan mellett vezetni, aki beleszól :) folyton veszekedtünk, azóta egyedül vezetek, vagy olyannal, aki nem szól bele. Nem nem bíznak benned, csak féltenek. Ha látják, hogy jól megy, majd odaadják az autót egyedül is.
2013. nov. 11. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök normális. Én nyáron tettem le robogóra (!!!) a jogsit, és még nem mehettem vele suliba. Merthogy főút meg mittudomén.. És érthető, mert féltenek a szüleim, jogos hogy azt akarják, hogy belejöjjek, legyen egy kis rutinom.

Ne akadj ezen ki. :)

16L

2013. nov. 11. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Van erre valami szabály is nem? Hogy friss jogsis mellett X ideig kötelező ülnie egy rutinos sofőrnek.
2013. nov. 11. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így jó.
2013. nov. 11. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hétig vezettem apa mellett, de állandóan veszekedtünk a kocsiban, nem tudtam úgy vezetni, hogy beleszólt. Azóta egyedül vezetek, és még nem történt semmi baj. (Le is kopogom) Suliba is kocsival szoktam járni, meg ha olyan van simán elvihetem az autót. :) 18/l
2013. nov. 11. 14:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te lennél a szülő, és a gyereked kérné el friss jogsival a kocsit, mit tennél? Te is azt mondanád, gyere, vezess mellettem egy darabig, aztán, ha ok minden, viheted a kocsit. Tuti, hogy ezt tennéd!
2013. nov. 11. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Apukád csak látni akarja, hogy biztonságosan vezetsz. Csak félt téged. És ne érezd rosszul magad, hogy rákérdeztél!
2013. nov. 11. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Detto, nekem két év után hagyták, hogy suliba menjek, pedig mentem az 50-es mocival ilyen 100km-es túrákat...:D De suliba nem mehettem..:D

16/F

2013. nov. 11. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátom is most kapta meg a jogsiját, neki odaadják a kocsit, de néha az apja is beül mellé, olyankor megy a pofázás egymásnak :D
2013. nov. 11. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen jogos. Mondják hogy az ember akkor tanul meg vezetni miután kézhez kapja a jogsiját, előtte megtanulja hogyan kell használni az autót. Én is vezettem jó pár hónapot a szüleim mellett, mire egyedül is elvihettem az autót.
2013. nov. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!