Nemrég tettem le a jogosítvanyt és megkértem apát meg e kaphatom a kocsit egyedül is. És mondta hogy még pár hónapit vezessek melette. Massal is volt így?
Figyelt kérdés
Olyan rosszul èrzem magam miatta. Nem is Miatt hogy nemet mondott hanem hogy nemkelett volna ilyen koràn megkèrdeznem2013. nov. 11. 14:06
11/13 anonim válasza:
Én sem vihetem el az autót egyedül, nyáron szereztem meg a jogosítványomat. Nem is bánom. Előfordul még olyan helyzet, amire nem biztos, hogy fel vagyok készülve, így jó is, ha ül mellettem valaki (általában apum). Bár néha nagyon idegesít és összeveszünk, mert olyan dolgokba is beleköt, amibe szerintem nem kellene. Ha nem pont úgy váltok, ahogy ő tenné, vagy nem pont akkor teszem ki az indexet, akkor már rögtön szóvá teszi a dolgot. Pedig figyelek rá, hogy egyértelmű legyen az irányváltoztató szándékom és időben jelezzem a közlekedő társaimnak, hogy milyen irányba fogok kanyarodni.
12/13 anonim válasza:
Egy ideig én is mindig beültem a lányom mellé. Soha nem szóltam semmiért, de baromi nehéz volt. Végül azért is hagytam inkább egyedül vezetni...
13/13 anonim válasza:
Én már 5 éve közlekedtem főúton, városban, többsávosokon robogóval amikor meglett a B jogsim. Nálam ilyen típusú "felügyelet" nem volt, viszont a családi autót sosem vihettem el, hanem volt egy szakadt kispolszki, amit nyugodtan hajthattam. Ez ment kb. 1 évig, utána kaphattam meg a nagyvasat.
A dologhoz mondjuk hozzátartozik, hogy már az autós kresz tanfolyam elkezdése előtt többször "előfordultunk" apámmal a kispolszkival a szőlőhegyen, kis rutin edzésre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!