Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy homoszexuálisak fogadhassanak-e örökbe gyermeket?

Figyelt kérdés

2014. máj. 2. 14:24
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
81%
50: Igen, a linkelt kérdés és válaszok úgy tökéletesen vázolja a magyar társadalmat. Csesztetik a gyereket mindenért. És nem annak a gyereke cseszteti, aki normálisan nevel, hanem azé, aki homofób és gyűlölködő.
2014. máj. 3. 23:29
 52/60 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az állam profitálna abból, ha megengedné, hogy a homoszexuális párok is fogadhassanak örök be gyereket, úgy, hogy mindkét szülő törvényes gyámja lenne.

Mert aki akar gyereket annak úgyis lesz (legalábbis a leszbikusok ha tényleg nagyon akarják donorral meg tudják oldani) de ebből ugye az állam nem profitál.

Én biztos átgondolnám az örökbefogadás lehetőségét, ha lehetne vele élni.

Egyébként meg felháborítónak tartom, hogy a bejegyzett élettársi kapcsolat egyenesen TILTJA az örökbefogadást, és a mesterséges megtermékenyítést. Előadják, hogy törvényesen elismerik a kapcsolatunkat, közben meg pont ellenkezőleg, még korlátozzák is az embert. Képmutatás a köbön. És akkor csodálkoznak, hogy szinte senki nem köti meg, és közlik, hogy hát a házasságra nincs is szükség, mert ezt se igénylik a homokosok.

Hát ezt valóban nem igénylik, egy polgári házassággal egyező lehetőséget igénylünk és nem egy tiltólistát....

20/L/L (egyébként pedagógushallgató vagyok, és még olyanba nem futottam bele, hogy ez bármilyen gyerekre káros lenne)

2014. máj. 4. 00:27
 53/60 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon nehéz kérdés. Nyilván vannak olyan homoszexuális párok akiknél sokkkkal jobb helyen lenne egy gyerek mint egy férfinél és egy nőnél akik letojják a gyerekeiket magasról, esetleg isznak, verekszenek.

Viszont azt gondolom hogy egy normális nő-ffi házasságban ahol jó légkör van és harmónia, jobb helyen van a gyerek mint egy homoszexuális párnál. Nem tudom megmondani hogy miért. Viszont szeretnék olyan helyen élni hogy normális az is ha homokosok fogadnak örökbe gyereket, de ez ma Magyarországon... elképzelhetetlen. Balkán 2.0

2014. máj. 4. 15:07
 54/60 orsolyamaroon válasza:
87%
Jó lenne, főleg ha Magyarországon is lenne ilyen,de a Fityesz meg a Jobbik ezt biztos nem fogja engedni még egy pár évig.:(
2014. máj. 5. 01:48
 55/60 anonim ***** válasza:
8%

# 46

A korrupció szintén egyidős az emberiséggel akkor ezt is fogadjuk el? Másrészt a a zsidótörvényeket is elfogadták kb. 65 éve akkor miért merjük megkérdőjelezni?

Az apasággal kapcsolatban pedig félreértettél. Normális férfit csak úgy motivál az apaság hogy mellette a gyereknek anyja is van. Az apaság csak úgy működik ha az apának megvan a tekintélye. Milyen tekintélye van egy olyan embernek akit egy férfivel való az anális vagy orális élvezetek motiválnak? Semmilyen. Az ilyet megvetni kell, nem tisztelni.

A gyerekeket könnyen lehet befolyásolni és még ha nem is lesznek homoszexuálisok de beteges férfi-női szerepeket, nézetet fognak elsajátítani. Hogy fogják felvilágosítani szerencsétlent? 'Gyere fiam, apádat esténként jól s*ggbeb*szom majd lesz*opom, de ez csak a szeretet jele és teljesen normális' És ezek után meg évekig együtt kell éljen vele, el kell tűrnie a förtelmet. Aki ezt szorgalmazza, az egy ember halálba küldését szorgalmazza.

A drogoknak, és a prostitúciónak nagyon is köze van hozzá. Hiszen a homoszexualitás a liberalizmusról szól. Miért tiltjuk ezeket, ha a homoszexualitást nem? Pont azért mert ez nem áll a nők/feminizmus érdekében sőt inkább szembe megy vele.

Talán úgy tudom megfogalmazni legjobban hogy a férfiasságnak és a nőiességnek is megvannak a szintjei. A homoszexualitás a férfiasság legalján áll. A nőknél a legalja a karrierista, emancipált, elférfiasodott nő. Jól látható hogy hova haladunk, mi van propagálva és támogatva.

Mivel a nők nem képesek ugyanarra mint a férfiak meg kell tartani hát a korábbi női előjogokat. A nők már évtizedek óta szavazhatnak, dolgozhatnak stb. mégis az állami juttatások jórésze hozzájuk kerül, egyértelműen fizikailag és mentálisan nem megterhelő munkákat végeznek. Azt hogy a gender-elmélet hibás az bizonyítja a legjobban, hogy (szerencsére) nem történtek komoly törekvések a teljes egyenlőség irányába. Mert nem megvalósítható, ezt a feministák is tudják.

A teendő innentől kezdve az hogy betiltjuk a homoszexualitás propagálását. A homoszexualitással való büszkélkedés olyan szintű dolog mintha valaki a saját gyerek torkát vágná el. Én komolyan nem értem hogy ha annyira rosszul érzik magukat miatta, kirekesztve érzik magukat akkor miért teszik. Talán maguktól élveznek el? Ne vicceljünk már. Ennyi erővel ha egy férfi odamegy egy nőhöz az utcán és elkezd maszturbálni senki se szólhatna semmit hiszen miért fojtsa el a vele született heteroszexualitását? A tudomány elég jól fejlődik és csak idő kérdése mikor lesz gyógyítható a homoszexualitás, és ha akkor lesz olyan b*zi aki nem akar meggyógyulni az azt bizonyítja majd maguk tehetnek szégyenteljes aberráltságukról.

2014. máj. 12. 02:11
 56/60 anonim ***** válasza:
85%
Nem szoktam ilyen színvonalon írni az oldalon, nem az én stílusom valójában, de utolsó te egy olyan abberált marha vagy, hogy megáll az eszem. Menj inkább Oroszországba és nyald Putin s*ggét, de aztán ne sírjál, hogy még zabálni sem lesz mit és utazni sem lesz lehetőséged.
2014. máj. 12. 09:20
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
butaság ez a két apa, két anya dolog..mert, ha elválnak a szülők, ez ugyanúgy fentállhat!!! Én támogatom
2014. jún. 2. 00:19
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert az ilyesmi nem nevelés kérdése. Egyrészt, ha egy meleg pár gyermekeként automatikusan meleg lenne, akkor a klasszikus családokban nem nőne fel homoszexuális ember. Másrészt, azt már korábban leírták: ezer rosszabb családmodell van.
2014. jún. 2. 02:37
 59/60 anonim válasza:
100%

Szerintem jo otlet.

Ok is csak olyan szerelmes par(gondolom en vannak olyanok)akik szeretnenek gyereket. Abbol meg hogy ket anya, vag eppen apa van lehetnek a gyereknek bajai, de azthiszem igy legelabb kitudja szurni kik azok az emberek akik tenyleg igazan szeretik ot.

Ez olyan mint a hazassag melegek kozott. Az is jo lenne ha az vilagon tobb helyen lenne lehetseges.

Nem vagyok meleg, de vannak meleg ismeroseim.

2014. jún. 20. 22:21
 60/60 anonim válasza:

Ajánlanám ezt az interjút:

[link]

2014. jún. 26. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!