Mi a véleményetek arról, hogy homoszexuálisak fogadhassanak-e örökbe gyermeket?
Én csak véleményt írtam. És hidd el nem mindenki fogadja el a másságot. Ebből adódóan piszkálhatják is a gyereket, stb...
A tietek is csak vélemény, azt is elfogadom. De azért ne minősítsél(nyolcas) a véleményem alapján! Mivel nem voltam kultúrátlan, se bunkó! Meg aztán a koromat se írtam oda. 18 éves vagyok, tehát még változhat evvel kapcsolatban a véleményem.
Mégegyszer ellenõriztem,hogy nem a meleg oldalakra
kattintottam-rà.De megnyugodtam,hogy nem.Na figyelem
a hetero még mindig a normàlis kapcsolat,és ha valaki
mást àllít az a beteges egyén.Ami nem megy a természett
követve,azt nem kell erõltetni.
Egyszeruen nem es kesz.
Bovebben, mar nalam sokkal okosabbak leirtak, csak keresni kell a neten.
Szerintem nem kellene engedni ,hogy örökbe fogadjanak.Egy gyereknek a klasszikus családmodellben kell felnőnie vagyis,hogy egy apukája és egy anyukája van,és még az is jobb ha a szülők adott esetben mondjuk elválnak,de legalább nem két apukája/anyukája van. Én nem ítélek el senkit,mindenki olyan beállítottságú amilyen,és azt is megértem,hogy ezzel nem lehet mit kezdeni,de én akkor sem ezt tartom normálisnak,így szerintem nem is kellene hagyni,hogy örökbe fogadjanak.
Ezenkívül nagyon igaza van az egyik hozzászólónak abban,hogy ha egy homoszexuális pár gyereke oviba,iskolába kerül,és ott a többi gyerek meglátja,hogy érte mindig két bácsi/néni jön akkor előbb utóbb felmerül a kérdés,hogy neked miért két anyukád/apukád van? Szóval valóban kicseszés a gyerekkel szemben,mert a többi gyerek a közösségben szinte biztos,hogy azonnal kikezdené,és tönkretenné lelkileg.
Már látom, hogy mínuszban leszek nálatok, de nem tartom jó ötletnek. Igazából nem tudom megmagyarázni, hogy miért, talán csak a természetellenessége miatt.
De nem ítélek el senkit, nekem is vannak meleg barátaim.
Sőt, az egyik meleg pár azt mondta nekem, hogy ők nem szeretnének gyereket nevelni, mert szerintük se az a normális, hogy 2 apa nevel egy gyereket. Valami olyasmit mondott az idősebb, hogy az ő szülei elváltak, és hiányzott az életéből a szülői példamutatás másik fele, épp ezért nem akarna nevelni gyermeket, mert nem tudná neki megadni a másik felet (az anyát ugye).
Nem értek egyet :)
Nekem elég sz*r családi mintám volt, pedig a szüleim hetrók. De amióta az eszemet tudom, mindig veszekedtek, nem szerették egymást, soha semmi intimitást nem láttam kettejük között. Vannak is gondjaim ilyen téren :)
Senkit nem bírok közel engedni magamhoz érzelmileg, karrierista lettem és biszex (bár ezt nem erre fogom, de láss csodát, hetero szülőknek is lehet más gyereke).
Szerintem a heterokhoz hasonlóan a meleg szülők is képesek lehetnek normálisan felnevelni egy gyereket, mint ahogy el is ronthatják a dolgot.
Aki azt gondolja, hogy ez rossz hatással lenne a gyerekekre, az téved.
Nézzen már körül akár ezen az oldalon is! Hány hetero alkoholista terrorizálja minden nap a családját? Hány elvált szülő mutatja a "jó példát" a gyereknek? Pláne az olyan kérdések, hogy "azt hiszem, apa megcsalja anyát, mit tegyek?" és hasonlók. Persze, egy hetero család csakis a helyes példát tudja mutatni!
Én is ismerek olyan melegeket, akikre bármikor rábíznék egy gyereket, és olyan heteroszexuálisokat is, akikre még a szobanövényemet sem! Nem lehet mindenki jó szülő, de azt nem a nemi identitás dönti el, hogy ki lesz a jó szülő! Nem állítom, hogy minden meleg jó szülő, de az sem igaz, hogy minden meleg rossz szülő!
És gondolkodjunk kicsit. Ha egy meleg pár gyereket vállal, akkor az azért történik, mert komolyan átgondolták, úgy érzik, ott tart a kapcsolatuk, anyagilag megtehetik.
De vajon hány hetero pár nevel olyan gyereket, aki csak "becsúszott" és az érkezésére se anyagilag sem pszichésen nincsenek felkészülve! A közvetlen környezetemben is látok ilyet! Olyankor persze el lehet menni abortuszra, de gondolom aki a melegek gyerekvállalását ellenzi, az abortuszt támogatja... bizonyára...
Semmi szín alatt nem szabad megengedni.
Két aberrált lelkű, természetellenes gondolkodású, lelkületű és életvitelű ember nem nevelheti egészségesen a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!